Home » Life & Style » Lună Nouă în Scorpion ~ 15 Noiembrie 2020. Ce prețuim cu adevărat?

Lună Nouă în Scorpion ~ 15 Noiembrie 2020. Ce prețuim cu adevărat?

Astrolog D. Mădă / 13.11.2020, 11:23
Lună Nouă în Scorpion ~ 15 Noiembrie 2020. Ce prețuim cu adevărat?

Pregătiți stilourile cu care notați lucruri importante, refaceți stocul de inspirație și bețișoare purificatoare, weekendul acesta avem de lucru. Cerul ne binecuvântează cu un nou eveniment astral: de Lună Nouă în Scorpion.

Ce ne aduce Luna Nouă în Scorpion

Acum este momentul ideal de a pune pe hârtie noi intenții. Ca în grădinărit, semințele intențiilor stabilite acum, vor necesita să fie cultivate cu planuri de acțiune clare și pași constanți. Astfel, recolta de peste 6 luni (când se va produce evenimentul de Lună Plină în Scorpion) să fie bogată în roade îmbucurătoare.

Fiecare eveniment de Lună Nouă își are particularitățile sale, însă un lucru care rămâne mereu valabil este invitația de a ne alinia energiei creativă, pentru a da curs unei noi etape de viață.

Acest eveniment are ca frază astrologică tradițională “Eu permit”, iar ca temă arhetipală “Instincte de putere”.

Luna Noua în Scorpion este susținută de cei care de-a lungul acestui an au participat activ la transformarea noastră din punct de vedere spiritual, mental și emoțional.
Conjuncția Jupiter -Pluton activează benefic acest eveniment astral, având ca și semnificație spirituală moralitatea și succesul.

Luna Nouă în Scorpion. Este momentul de a pune pe hârtie noi intenții
Luna Nouă în Scorpion. Este momentul de a pune pe hârtie noi intenții

De mare ajutor este să ne trecem în revistă motivațiile și comportamentul actual. Astfel, putem identifica zonele unde există lacune, cât și surse proaspete de resurse pe care ne putem baza în parcurgerea unei noi etape de evoluție.

Cea mai mare provocare a acestui semn este de a învăța să își folosească corect puterea. Scorpionul se referă la partea noastră de umbră, iar luna nouă de acum este ca un jurnalist pasionat, curios să descopere ce ținem ferecat în adâncurile sufletului.

Interviul e cu sine, și solicită atât sinceritate totală, cât și curajul de a pune în cuvinte dorințele noastre cele mai ascunse, propriile temeri și cele mai vulnerabile sentimente.

Nu trebuie sa ai trac, e ceva natural, un moment pregătit de Univers pentru a ne ajuta să înțelegem că suntem un izvor nesecat de daruri și talente neexploatate. Și dacă totuși tracul apare, respiră adânc de câteva ori și dă-ți puțin credit. E un moment despre tine, cel din prezent pregătit pentru „un tine” din viitor mulțumit.

Pentru a acționa într-un mod sănătos și creator, acesta lună nouă îi are alături pe Jupiter (adevăruri, credințe, noroc, succes) și Pluton (transformare, subconștient, voința divină), care ne ajută prin energia lor să ne conectăm la înțeleptul nostru interior. Aceste planete se află la distanțe pe care nici cu gândul nu îndrăznim să le calculăm, însă energia lor traversează cu ușurință liniștea Universului pentru a răsuna în planul subconștientului.

Luna Noua în Scorpion îi are alături pe Jupiter și Pluton
Luna Noua în Scorpion îi are alături pe Jupiter și Pluton

Odată accestă latură ascunsă, cea a subconștientului putem aduce la suprafață toate fricile și temerile noastre, eliberandu-ne de încărcătura lor și lăsând loc resurselor de curaj, determinare și inițiativa atât de folositoare.

Aici joacă un rol și aspectul de purificare prin care eliminăm tot ce nu mai servește propriei noastre călătorii. Să ne arătăm deschiși transformărilor tărâmului nostru interior, să cucerim acele teritorii de care ne temem, să renunțăm la programele vechi, să eliberăm și să ne extindem conștiința pentru propria putere personală și pentru binele cel mai înalt.

Puterea este hastagul cheie în acest moment, iar pentru a putea crește și evolua din punct de vedere material și spiritual trebuie să acționăm moral și etic, având încredere în forțele proprii. Ca bonus, succesul este garantat.