Home » Life & Style » Simona Gherghe – imagini de la începutul carierei. Cum arăta vedeta, la 24 de ani, când se lansa în televiziune

Simona Gherghe – imagini de la începutul carierei. Cum arăta vedeta, la 24 de ani, când se lansa în televiziune

Violeta Badea / 19.04.2021, 17:24

Simona Gherghe este o adevărată emblemă a postului de televiziune Antena 1. Frumoasa blondină este și una dintre cele mai longevive prezențe de pe micile ecrane, având nu mai puțin de 19 ani de carieră. Însă, puțini sunt cei care își mai amintesc cum arăta vedeta, la 24 de ani, când se lansa în televiziune.

Simona Gherghe – imagini de la începutul carierei

Simona Gherghe la inceput de cariera
Simona Gherghe la inceput de cariera

Simona Gherghe s-a născut pe data de 31 octombrie 1977, la Iași. Superba prezentatoare a absolvit Facultatea de Litere, specializarea Franceza-Engleza, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din orașul său natal. Încă de pe băncile facultății, a realizat că jurnalismul este domeniul pe care vrea să-l urmeze și a obținut un post în cadrul Radio Iași.

Ulterior, a ajuns la postul de televiziune TeleM pentru a prezenta știrile. Frumoasă, talentată și mereu cu zâmbetul pe buze, Simona s-a remarcat imediat și a ajuns în echipa Antena 1 București, iar în anul 2002 a început să prezinte „Observatorul” de zi și „Observatorul de weekend”. Au trecut 19 ani de atunci, dar prezentatoarea pare neschimbată și își amintește cu drag de acele momente.

„Aveam aproape 24 de ani, când am prezentat primul meu jurnal de știri, la Antena 1. Pe 15 aprilie 2002. Acum am 43, iar asta înseamnă că ne cunoaștem de fix 19 ani. 19 ani de Antena 1! Sunt statornică, nu glumă…

Mi-ați fost alături la Observator, la Geniali, în toate proiectele speciale, la Acces Direct, iar acum la Mireasă. În septembrie, m-am aventurat la cârma primului meu reality-show. În câteva luni, @mireasa_oficial a ajuns lider de piață!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, după ce a postat mai multe poze de la începutul carierei sale.

Cum arăta vedeta, la 24 de ani, când se lansa în televiziune

Simona Gherghe la 24 de ani
Simona Gherghe la 24 de ani

Simona Gherghe a devenit o femeie matură, cu multă experiență în televiziune și are o familie fericită. Frumoasa prezentatoare este căsătorită cu Răzvan Săndulescu, în vârstă de 45 de ani, și împreună au doi copii: Ana și Vlad. Răzvan Săndulescu a lucrat în presă, dar s-a retras din acest domeniu și a ales politica.

Cei doi s-au cununat religios pe data de 29 aprilie 2017, când vedeta era însarcinată în opt luni, iar nunta a fost făcuta în secret, presa aflând mult mai târziu după ce a avut loc fericitul eveniment.

„Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, cã n-am fãcut niciun efort sã nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Rãzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem sã organizãm o micã petrecere la piscinã. Şi, dacã tot am chemat prietenii şi familia, am zis sã ne şi cununãm religios. Aşa cã asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxatã.”, declara Simona Gherghe, citată de viva.ro.

Familia Simonei Gherghe
Familia Simonei Gherghe

Simona Gherghe a trecut și prin momente dificile, înainte de a da naștere celor doi copii minunați. Vedeta a povestit că la prima sarcină s-a luptat cu infertilitatea, iar timp de un an și jumătate, a fost nevoită săurmeze un tratament. Simona Gherghe a dezvăluit și faptul că voia să apele la fertilizare în vitro, dar din fericire nu a fost nevoie. Acum este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și după ce a ales să facă o pauză în televiziune, vedeta a acceptat proiectul „Mireasă”.