Home » Life & Style » Știri mondene » Cu ce se ocupă Anamaria Ferentz în America. Au trecut peste 10 ani de când artista a părăsit România

Cu ce se ocupă Anamaria Ferentz în America. Au trecut peste 10 ani de când artista a părăsit România

Manolică Anca / 30.06.2022, 13:11
Cu ce se ocupă Anamaria Ferentz în America. Au trecut peste 10 ani de când artista a părăsit România

Sunt mai bine de zece ani de când Anamaria Ferentz a ales să locuiască peste Ocean. Spune că s-a acomodat foarte bine cu „visul american” și a explicat care sunt motivele pentru care nu dorește să se mai întoarcă în România. Iată ce se ocupă Anamaria Ferentz în America și cum reușeste să îi vadă pe cei dragi.

Anamaria Ferentz a lăsat România pentru a trăi „visul american”

De mai bine de zece ani de zile, Anamaria Ferentz își duce viața peste hotare, în America. Acolo, aceasta scrie cărți, vinde case și compune muzică pentru copii. Nu neglijează nici vacanțele, pentru că, de ce nu, fiecare dintre noi avem nevoie și de câteva zile de relaxare. Anamaria, însă, nu mai alege de mult România nici atunci când vine vorba de concediu.

Artista în vârstă de 47 de ani iubește să meargă în diverse țări europene. Într-un interviu acordat pentru Click!, aceasta a spus de ce nu mai revine în țara natală. De asemenea, a menționat și faptul că rudele rămase aici nu preferă călătoriile pe distanțe atât de lungi, așa că optează să se întâlnească „la mijloc”.

Mama și fratele ei au ales să rămână în România, iar fratele artistei, Ionuț, nu se declară un mare fan avion pe distanțe lungi. Acesta este și motivul pentru care nu a ajuns niciodată în America, pentru a își vizita sora. Și cum a devenit deja o tradiție pentru Anamaria Ferentz să facă o vacanță pe an împreună cu cei dragi, nu se va abate de la ea nici anul acesta. Cum și-a dorit să revadă Marbella, artista și-a chemat mama și fratele în Spania, pentru a petrece timp cu ei.

„Îmi văd familia o dată pe an, în general. Doar uneori reușesc să-i văd mai des. Din 2019 am luat hotărârea să ne vedem în altă parte decât în România, să mai vedem și alte locuri pe care nu le-am văzut, să ne relaxăm, pentru că dacă vin în România pentru mine nu e tocmai o vacanță.

Trebuie să merg să-i vizitez pe toți și dacă nu ajungi să îi vezi pe toți, se supără, nu ai cum să mulțumești pe toată lumea și cel mai bine e așa, ca să simt și eu că e vacanță și să stau cu ei cât de mult pot, cu mama și cu fratele meu.

M-am gândit că asta e cea mai bună soluție, să ne vedem pe teren neutru, pentru că ei nu zboară atât de mult să vină să mă vadă, iar în Europa e cel mai simplu să ne întâlnim”, a dezvăluit Anamaria Ferentz, pentru sursa citată.

Anamaria Ferentz, alături de iubitul ei
Anamaria Ferentz, alături de iubitul ei

Se iubește cu un om de afaceri american

Anamaria Ferentz spune că duce o viață fericită și lipsită de griji peste Ocean. Mai ales de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un om de afaceri american. Se simte iubită și împlinită alături de Douglas, și s-a integrat de minune în familia acestuia.

Iubitul vedetei are șapte copii, cu care aceasta spune că se înțelege de minune și de care are mare grijă atunci când locuiește cu ei. Cântăreața este destul de rezervată atunci când vine vorba despre viață personală, preferând să păstreze o oarecare discreție.