Home » Life & Style » Știri mondene » De ce divorțează Raluca Bădulescu. Despărțirea se produce după 13 ani de mariaj

De ce divorțează Raluca Bădulescu. Despărțirea se produce după 13 ani de mariaj

Alexandru Cazacu / 01.06.2022, 11:16

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au decis să divorțeze după un mariaj ce a durat mai bine de un deceniu. Nu cu mult timp în urmă, jurata de la „Bravo ai stil! Celebrieties” a vorbit într-un interviu pentru WOWbiz despre motivele despărțirii. Ce s-a întâmplat între ea și fostul său soț și de ce au decis să divorțeze după 13 ani de căsnicie, puteți afla în continuarea articolului curent.

De ce divorțează Raluca Bădulescu după 13 ani de căsnicie

După ce s-au iubit vreme de 13 ani, Raluca Bădulescu și fostul ei soț, Florin Stamin, au decis să meargă pe drumuri separate. În exclusivitate pentru WOWbiz, vedeta Kanal D a făcut și primele declarații cu privire la cauzele divorțului. După spusele juratei de la „Bravo ai stil!”, decizia a fost luată de comun acord, iar cei doi au rămas prieteni.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare.”, a spus Raluca Bădulescu, potrivit sursei citate.

Cine este primul soț al Ralucăi Bădulescu

În caz că nu știați, înainte de a se căsători cu Florin Stamin, Raluca Bădulescu a mai fost implicată într-un mariaj. Mai exact, blondina a fost căsătorită cu Vali Pungă, împreună cu care are și un băiat pe nume Alex.

Chiar dacă au decis să pună capăt căsniciei, cei doi au o relație de prietenie. În ciuda separării, fiul lor este foarte apropiat de ambii părinți. În cadrul unui interviu, Raluca a dezvăluit că merge în vacanțe alături de fostul soț și de fiul lor.

„Vali Pungă este un om minunat, avem o relație fantastica, mergem împreună, cu Florin și copilul, în vacante, ținem legătură, ne vizitam, vorbim la telefon. Suntem o familie extinsa, toți trăim pentru Alex”, spunea Raluca Bădulescu, potrivit kfetele.ro.

De ce divorțează Raluca Bădulescu. Despărțirea are loc după 13 ani de mariaj
De ce divorțează Raluca Bădulescu. Despărțirea are loc după 13 ani de mariaj

 

Despre Raluca Bădulescu

Născută în 1974, în Capitală, Raluca Bădulescu a absolvit cursurile Liceului Sfântul Sava din București. Ulterior, vedeta a terminat Facultatea de Litere din cadrul Universității București. Nu mulți știu faptul că, prima meserie a Ralucăi a fost cea cadru didactic. Ea a predat limba română și engleză vreme de trei luni de zile într-un liceu din Capitală. Ulterior, Raluca a lucrat, mai bine de 8 ani de zile, la departamentul de import-export al unei companii petroliere.

„Eu am terminat Facultatea de Litere, aș fi putut fi profesoară de română și engleză, aș fi putut să lucrez la Resurse Umane. Am lucrat chiar și în cadrul companiei naționale a petrolului ca trader de produse petroliere.

Am fost nehotărâtă! Însă toate aceste cunoștințe pe care le acumulezi în anii de liceu, în anii de facultate, toate te ajută să te dezvolți, să înțelegi altfel lumea din jurul tău, să te raportezi altfel la situațiile pe care le întâlnești”, a spus Raluca la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

După cum bine știm, Raluca este extrem de pasionată de modă, iar faptul că face parte din juriul emisiunii Bravo ai stil! o bucură foarte mult.