Home » Life & Style » Știri mondene » De ce nu s-a mai împăcat niciodată Gabriela Cristea cu părinții ei. Nu a fost nici măcar la înmormântarea mamei

De ce nu s-a mai împăcat niciodată Gabriela Cristea cu părinții ei. Nu a fost nici măcar la înmormântarea mamei

Alexandru Cazacu / 23.07.2021, 11:55
De ce nu s-a mai împăcat niciodată Gabriela Cristea cu părinții ei. Nu a fost nici măcar la înmormântarea mamei

Se pare că una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, Gabriela Cristea nu a avut parte de o familie care să îi susțină deciziile sau care să îi fie aproape la greu. Ba chiar mai mult de atât, relația dintre ea și tatăl nu este una tocmai bună nici în prezent. Haideți să vedem de ce a refuzat să se împace cu părinții ei.

De ce nu s-a mai împăcat niciodată Gabriela Cristea cu părinții ei

Se pare că totul s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani de zile, atunci când între prezentatoarea TV și tatăl său, au avut loc unele conflicte care au dus la distanțarea dintre ei. Ba chiar mai mult de atât, cei doi nu s-au împăcat nici până în ziua de astăzi, iar Eugeniu Cristea, tatăl Gabrielei, nu și-a văzut nepoatele.

După cum spune o mătușă a Gabrielei Cristea, părinții vedetei nu au fost de acord cu decizia sa de a lucra în televiziune. Se pare că conflictele au apărut după ce vedeta a plecat la mare fără să îi anunțe, gest care l-a supărat pe tatăl ei.

”Eu știu toate astea de la mama ei. Ea a venit la noi acasă și se plângea că Gabriela nu mai vorbește cu ea. Era supărată. Gabriela făcea emisiuni și a fost prezentatoare la Cerbul de aur și a plecat la festival, a stat trei zile la Brașov, apoi a plecat la mare.

Nu și-a anunțat familia că pleacă la mare și când s-a întors acasă, tatăl ei a întrebat-o unde a fost, fiindcă s-a terminat concursul de miercuri. Ea i-a spus că la mare. El i-a spus că atunci la mare să se ducă. Ea și-a făcut bagajele și a plecat. Mama ei s-a dus după ea”, povestea la vremea respectivă mătușa Gabrielei, la Antena 1.

Ei bine, se pare că aceste întâmplări, tatăl vedetei a încuiat-o în cameră, ba chiar a și a lovit-o.  Așadar, Gabriela Cristea a sărit pe geam, a plecat și nu a mai vrut să se întoarcă acasă. Potrivit mătușii sale, prezentatoarea a dormit vreo două săptămâni în televiziune, apoi iubitul Gabrielei de la acea vreme a luat-o acasă la el, potrivit playtech.ro.

Motivul pentru care Gabriela Cristea nu s-a mai împăcat cu părinții săi
Motivul pentru care Gabriela Cristea nu s-a mai împăcat cu părinții săi

Cine sunt ”părinții adoptivi” a Gabrielei Cristea

Pe de altă parte, Gabriela Cristea a devenit cumva ”fiica adoptivă” a două persoane care au jucat un rol foarte important în viața ei. Mai exact, este vorba despre Gelu și Paula, un cuplu mai în vârstă care i-au fost alături vedetei în momentele delicate.

Într-un episod al reality-show-ului ”Fetele lui Tavi Clonda” Gabriela Cristea a vorbit despre ”părinții săi adoptivi”, care nu au avut copii, iar acum joacă rolul de bunici pentru fetele prezentatoarei.

”Paula și Gelu nu au avut copii și cumva ei m-au „adoptat’ pe mine. Evident că acum ei se consideră cumva bunicii fetelor. Ceea ce nu poate decât să mă bucure, pentru că exact asta e atitudinea pe care am așteptat-o și fetele se bucură și le aduc și lor bucurie în același timp. Chiar e o relație mișto și mi se pare că important ca și fetele să-și dezvolte propriile relații. Ei sunt printre primii oameni cu care își dezvoltă relații apropiate”, a spus Gabriela Cristea, potrivit antenastars.ro.