Home » Life & Style » Știri mondene » Povestea impresionantă a Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor. Și-a prins soțul cu amanta, iar apoi a mers la nunta lor

Povestea impresionantă a Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor. Și-a prins soțul cu amanta, iar apoi a mers la nunta lor

Alexandru Cazacu / 16.04.2022, 12:24
Povestea impresionantă a Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor. Și-a prins soțul cu amanta, iar apoi a mers la nunta lor

Jurata de la Imperiul Leilor, Cristina Bâtlan, este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Cu toate acestea, nu mulți știu că în spatele succesului său se ascunde o mare suferință. Astăzi vă vom spune povestea impresionantă a Cristinei Bâtlan. Fondatoarea Musette și-a prins soțul cu amanta, însă apoi a mers la nunta lor.

Cum a divorțat Cristina Bâtlan după 26 de ani de căsnicie

În caz că nu știați deja acest lucru, Cristina Bâtlan este fondatoarea Musette, unul dintre cele mai apreciate branduri de încălțăminte autohtone. Femeie de afaceri și om de televiziune, Cristina este un model pentru multe femei din România care își doresc să intre și să reușească în lumea afacerilor. Odată cu intrarea în juriul de la „Imperiul Leilor”, ea a devenit și persoană publică.

După cum spuneam și în primele rânduri, nu mulți știu că în spatele imaginii femeii puternice se ascunde o mare suferință. Cristina Bâtlan a divorțat după 26 de ani de căsnicie. Se pare că cel pe care l-a ales ca partener de viață o înșela de aproape 4-5 ani de zile. După cum bine știm, podcasturile scot la iveală lucruri neașteptate despre vedetele autohtone, iar Cătălin Măruță a aflat cum a divorțat femeia de afaceri.

„Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună de asta imbatabilă.

Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești. Până la urmă, asta era realitatea. Tot ceea ce proiectasem eu, atunci mi-am dat seama că sunt praf. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt”, a povestit femeia de afaceri, potrivit impact.ro.

Povestea impresionantă a Cristinei Bâtlan
Povestea impresionantă a Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor

A reușit să treacă peste suferința provocată de trădare

După cele întâmplate, Cristina a realizat că nu va putea trece peste minciunile celui în care și-a pus toată încrederea, așa că singura soluție a fost divorțul. După o perioadă lungă de vindecare, ea și-a dat seama că, cel mai probabil, o parte din vină este și a sa. Ba chiar mai mult de atât, Cristina Bâtlan a reușit să păstreze o relație de prietenie cu fostul său soț, acceptând invitația de a merge la nunta acestuia.

„Eu am trecut peste, am lucrat foarte mult, mi-am luat câțiva ani. Aveam zile când mă gândeam de ce mie, este vorba doar de ego. Li se întâmplă milioanelor de oameni. De ce nu ai fost atent la ce ți se întâmpla ție? Business-ul era deasupra relației”, a mărturisit Cristina Bâtlan.

Cum a ajuns Cristina Bâtlan una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România

În 1995, Cristina Bâtlan și fostul său soț, Roberto, au cumpărat prima fabrică, iar aici confecționau genți. La începutul anilor 2000, femeia de afaceri s-a orientat către fabricarea pantofilor și a reușit să deschidă și primele magazine în mall-urile din Capitală. La vremea respectivă, aducea marfă din Spania și Italia, însă fiind nemulțumită de calitatea acesteia și de termenele de livrare, Cristina a decis să vândă tot stocul și a achiziționat o a doua fabrică.

Acum, fondatoarea Musette și una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România și-a extins afacerea în toată țara, dar și alte mari orașe din străinătate (New York, Paris, Viena și Luxemburg). În 2020, brandul Musette avea trei fabrici, zeci de magazine, peste 600 de angajați. Cifra de afaceri era estimată era de peste 16 milioane de euro.