Home » Life & Style » Știri mondene » Totul despre Nicole Cherry: care este numele ei complet, cum a devenit cunoscută și cine este iubitul ei

Totul despre Nicole Cherry: care este numele ei complet, cum a devenit cunoscută și cine este iubitul ei

Manolică Anca / 09.06.2021, 11:28

La 22 de ani, Nicole Cherry are o viață de vis, la care multe adolescente visează. Este frumoasă, talentată, celebră și are un iubit care o adoră, fericirea citindu-i-se mereu pe chip. Unde mai pui că, în curând, va deveni mămică? Vedeta a făcut marele anunț.

Totul despre Nicole Cherry

Pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, cântăreața s-a născut pe 5 decembrie 1998, la București. Puțini o știu de Nicoleta, pentru că toată lumea îi spune Nicole sau „Cireșica”. Născută în zodia Săgetătorului, Nicole Cherry este o tânără ambițioasă, cu aspirații mari, dar în același timp este și o fată manierată și stilată.

Nicole Cherry este o tânără foarte talentată care a ajuns rapid la inimile oamenilor, chiar de la prima sa apariție. Este frumoasă, apreciată și, cu siguranță, mai are încă multe de arătat în cariera sa. Ea a impresionat publicul din România de când s-a lansat în muzică, la o vârstă la care mulți copii încă se joacă în fața blocului.

Nicole Cherry la începutul carierei
Nicole Cherry la începutul carierei

Avea doar 14 ani când piesa ei, „Memories”, cunoștea un succes incredibil, fiind difuzată pe toate posturile de radio din țară. Pe măsura ce cariera ei înflorea, s-a aflat că tânăra provenea dintr-o familie de artiști de renume. Nicole Cherry este nepoata regretatei Cornelia Catanga și a lui Aurel Pădureanu.

Opt ani de carieră, hituri cu milioane de vizualizări pe YouTube, emoții nemărginite, sute de concerte, peste 2,1 milioane de urmăritori pe Instagram. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Memories”, „Vara mea”. „Se poartă vara”, „Cine iubește”, „Cuvintele tale”, „Dansează amândoi”, „Doctore”. Iar ultima, și cea mai emoționantă poate pentru ea, este cea în face care și marele anunț: că este însărcinată. Aceasta se numește „Scrie-mi pe suflet”.

Cine este iubitul ei

În prezent, Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de iubire cu partenerul ei, Florin Popa, un tânăr în vârstă de 30 de ani. Chiar dacă și-au început relația în urmă cu trei ani, Nicole și Florin se știu de foarte mult timp, de când ea avea vârsta de 16 ani. Cei doi locuiesc deja de ceva timp împreună, au o relație stabilă, motiv pentru care, spunea ea acum ceva timp, își dorește să își întemeieze o familie alături de el.

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, spunea Nicole Cherry, acum ceva timp.

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa
Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa

Nicole Cherry este însărcinată. Vedeta a postat prima fotografie cu burtica

Și se pare că dorința i s-a îndeplinit. Într-o rochie roșie, care i se mulează perfect pe burtică, Nicole Cherry a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care își anunța fanii că este însărcinată. Alături de imaginea superbă, astista a scris și un mesaj adorabil adresat atât iubitului său, cât și copilului care se va naște în curând.

Nicole Cherry a anunțat că este însărcinată / Sursă foto: captură FB: Nicole Cherry
Nicole Cherry a anunțat că este însărcinată / Sursă foto: captură FB: Nicole Cherry

Tatăl lui Nicole Cherry a păstrat secretul că va deveni bunic

Chiar și tatăl artistei a făcut declarații, în exclusivitate pentru playtech.ro, despre venirea pe lume a unui copilaș, însă nu a dat de înțeles nicio secundă că acesta este deja pe drum, ci că doar este dorit. A decis să respecte dorința fiicei sale de a fi ea cea care le dă vestea cea mare fanilor săi.

George Ghinea a vorbit deschis despre un nepoțel, și cu toate a spus că nu consideră că este momentul potrivit, având în vedere că fiica sa are numai 22 de ani, se pare că vestea a fost primită cu bucurie de întreaga familie.

“Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”, a declarat tatăl artistei.

Nicole Cherry a trecut printr-o relație eșuată, după ce iubitul a înșelat-o chiar cu cea mai bună prietenă a ei. La scurt timp, frumoasa brunetă l-a întâlnit pe Florin, cu care trăiește o poveste de dragoste frumoasă, iar acum urmează să devină părinți.