Home » Life & Style » Timp liber » Ce echipe au ieșit de la Asia Express 2021. Concurenții care au părăsit competiția de la Antena 1

Ce echipe au ieșit de la Asia Express 2021. Concurenții care au părăsit competiția de la Antena 1

Manolică Anca / 21.10.2021, 12:42

Premiera sezonului patru al celui mai așteptat și iubit reality-show din România, Asia Expresss, a avut loc în această toamnă. Cele nouă echipe de concurenți sunt puse la grele încercări ediție de ediție și numai una va reuși să plece acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro. Iată ce echipe au părăsit, până acum, Asia Express 2021.

Ce echipe au părăsit Asia Express 2021. Prima echipă: Anca și Alexandra Ungureanu

Ultima zi a etapei cu numărul doi a trimis în cursa ultimatum două echipe care s-au calificat automat, Anca și Alexandra Ungureanu, alături de Eliza și Cosmin Natanticu, iar a treia echipă, formată din Mihai și Elwira Petre, a fost nominalizată de către colegii de cursă.

După o zi extrem de plină, Mihai și Elwira Petre, Eliza și Cosmin Natanticu au fost cele două echipe care s-au salvat de la eliminare și vor continua aventura celui mai dur reality-show. Din păcate pentru Alexandra și Anca, diamantul din cutia securizată a fost roșu, astfel că echipa mamă-fiică a fost nevoită să părăsească competiția, fiind prima eliminată din sezonul 4 Asia Express.

„Asia Express este o experiență de care îți vine să fugi, însă în același timp îți vine să o îmbrățișezi și să o ții strâns în fiecare clipă. Aici trăiești cu tine, încercând să te descoperi prin niște situații limită în care nu ai mai fost pus niciodată. Și când simți că nu mai poți, mai poți…și încă mai poți.

Rămâne regretul că nu pot să duc competiția mai departe, pentru că îmi dau seama că este irepetabilă. Dar asta este frumusețea, că am făcut parte dintr-un proiect unic de care o să îmi amintesc toată viața. Asta a fost Asia Express pentru mine, o experiență trăită cât pentru o mie de vieți în doar câteva zile”, a declarat emoționată Alexandra Ungureanu.

Anca și Alexandra Ungureanu, prima echipă care a părăsit Asia Express 2021
Anca și Alexandra Ungureanu, prima echipă care a părăsit Asia Express 2021

A doua echipă care a părăsit competiția Asia Express, sezonul 4

Ziua de bilanț a etapei cu numărul patru Asia Express a trimis în Cursa pentru ultima șansă din Cappadocia alte trei echipe. Ca de obicei, ordinea ajungerii la Irina a avut un rol vital, iar Connect-R și Shift şi Eliza și Cosmin Natanticu au intrat automat în cursă. Cea de-a treia echipă care s-a alăturat a fost cea formată din Maria Speranța și Adriana Trandafir, fiind votată de majoritatea concurenților.

Cursa pentru ultima șansă de miercuri, 13 octombrie, a dus adrenalina la cote maxime, într-un decor de vis, dar în ritmuri alerte de competiție. Echipa formată din Connect-R și Shift au fost ultima ajunsă la Irina, motiv pentru care soarta lor în competiție a fost decisă de culoarea diamantului din cutia securizată. Din păcate, acesta a fost roșu, iar  parcursul pe Drumul Împăraților a luat sfârșit pentru ei, la finalul etapei cu numărul patru.

„Concursul este foarte dur, foarte real. Ne-a părut rău că nu mai stăm, dar e corect. Când am văzut piatra roșie, mi-am adus aminte de motivul pentru care am venit eu aici, și anume să câștig o inimă nouă. În ultimii 20 de ani nu am fost niciodată mai aproape de Dumnezeu așa cum am fost în Asia Express.

M-am atașat foarte tare de toți oamenii de aici și mi-a fost foarte greu să îmi iau la revedere de la ei. Îmi doream să fiu acasă, dar nu aș fi vrut să ies din jocul acesta, din etapa asta a vieții mele”, a declarat Connect-R, cu ochii în lacrimi.

Toate echipele au primit cu greu vestea că echipa cei doi concurenți nu le vor mai fi alături pe Drumul Împăraților. „Mulțumim Asia Express pentru experiența asta de neuitat. În toate momentele noastre grele m-a ajutat foarte mult că am fost cu tine aici. Am avut momente în care nu a mai contat că am alergat și nu am mâncat toată ziua. Când stingeam lumina și ne rugam, ne așezam în pat, simțeam că sunt mult mai bine decât am fost vreodată”, a conchis Shift.

Connect-R și Shift, a doua echipă care părăsește Asia Express 2021
Connect-R și Shift, a doua echipă care părăsește Asia Express 2021

Diamant roșu pentru alți 2 concurenți. Cea de-a treia echipă care a ieșit de la Asia Express

Chiar la jumătatea traseului de pe Drumul Împărăților, alți 2 concurenți au primit diamantul roșu. Cea de-a treia echipă care a ieșit de la Asia Express, sezon 4, este formată din Lorelai și Zarug.

După o zi plină cu misiuni grele, aceștia au primit vestea că drumul lor în cadrul competiției a luat sfârșit. Ei au mărturisit că show-ul le-a oferit posibilitatea să-și învingă multe frici și să treacă prin probe de neimaginat.

”Asia Express a fost exact ce promitea. Ideea nu este că eu nu pot duce această experiență, ci că una este să o duci și alta să faci performanță. La modul real, noi ne-am terminat expediția Asia Express și au rămas în competiție doar competitorii. Nu știu dacă mi-aș dori vreodată să retrăiesc multe din ce am trăit aici, dar cert este că nu aș da nimic înapoi. Multumesc Asia Express și să știți că nu regret nicio secundă, în ciuda tuturor fricilor mele, că am venit aici, le-am explorat și le-am învins”, a mărturisit Zarug.

Cei doi au format o echipă unită și au reușit pe parcursul competiției să-și păstreze optimismul și energia pozitivă.

”Mare parte din Asia Express pentru mine este ce am trăit cu tine, aceste jocuri pe care nu le-am făcut niciodată, dar am avut ocazia să le facem împreună. Mi se pare superb că am făcut totul cu tine”, a adăugat Lorelai cu zâmbetul pe buze.

Asia Express sezonul 4 continuă la Antena 1

Asia Express continuă pe Drumul Împăraților duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1, cu cele 7 echipe rămase în cursa celui mai aprig reality-show.

Cu un euro pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele sunt nevoie să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care care se pot schimba de la o oră la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia și va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.