Home » Life & Style » Timp liber » Cine sunt jurații de la Dancing on Ice, noua emisiune a Antenei 1. Mihai și Elwira Petre, printre numele anunțate

Cine sunt jurații de la Dancing on Ice, noua emisiune a Antenei 1. Mihai și Elwira Petre, printre numele anunțate

Manolică Anca / 23.02.2022, 16:47

În primăvara acestui an, la Antena 1 va debuta emisiunea Dancing on Ice: Vis în doi, un show în care nouă vedete se vor întrece pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști, pentru a îndeplini niște vise. Cum numele celor nouă participanți se știu deja, cât și data la care va avea loc premiera show-ului, este timp să deslușim misterul în privința celor care vor nota prestațiile lor. Află cine sunt jurații de la Dancing on Ice.

S-au aflat jurații de la Dancing on Ice, noua emisiune de la Antena 1

Postul de televiziune Antena 1 se pregătește să dea lovitura primăvara aceasta cu un format inedit Dancing on Ice: Vis în doi. Începând de sâmbătă, 5 martie, de la 20:30, telespectatorii vor putea vedea în premieră cel mai nou show al trustului Intact, unul cu mult dans pe gheață.

Difuzată în direct, emisiunea va avea la masa juriului patru profesioniști desăvârșiți în domeniul dansului și al patinajului. Vorbim aici despre Mihai și Elwira Petre, Simona Pungă și Cornel Gheorghe. Săptămână de săptămână, jurații de la Dancing on Ice vor privi cu atenție și nota performanțele pe gheață a celor nouă vedete care au acceptat provocarea, alături de partenerii lor.

Carmen Grebenișan, Cosmin Natanticu, Iulia Albu, Sore, Ruby, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril și Cătălin Cazacu sunt cele nouă vedete care vor dansa pe gheață la Dancing on Ice: Vis în doi, alături de alți nouă patinatori profesioniști, pentru niște vise ce merită cu adevărat o șansă.

Jurații de la Dancing on Ice: Vis în doi
Jurații de la Dancing on Ice: Vis în doi

Mihai și Elwira Petre, la masa juriului

Mihai și Elwira Petre, dansatoare de origini poloneze, s-au cunoscut pe ringul de dans, devenind ulterior parteneri de scenă. Ei au fost finaliști la Cupa Mondială și finaliști în Cupa Europeană de Dans, fiind și prima pereche de dansatori din România care s-a clasat, în 2004, în primele 50 la nivel global în IDSF World Ranking List.

Cu o vastă experiență în domeniul dansului, Mihai și Elwira Petre vor avea responsabilitatea de a nota corectitudinea executării mișcărilor celor nouă perechi pe gheață. De altfel, pentru Mihai Petre nu este primul proiect de acest fel în care el este la masa juriului, el mai fiind și la Dansez pentru Tine și Dansează printre stele.

„Va fi extrem de dificil și de periculos pentru concurenți. Spun asta pentru că de când am auzit de proiect îmi imaginez atât accidentări cât și spectacol la superlativ. Sper ca la final să rămânem cu un spectacol de neuitat, fără accidentări.

Sunt bucuros și în același timp nerăbdător să mă așez pe unul dintre cele mai bune locuri din platou, să mă bucur de dansul pe gheață, sa rămân gură-cască și să reușesc sa jurizez obiectiv”, a declarat Mihai Petre.

Și Elwira Petre, una dintre cele mai valoroase practicante de dans sportiv de la noi din țară, este nerăbdătoare să înceapă competiția.

„Iubesc dansul și orice formă de mișcare legată de el. Pantofii de dans, tocurile, balerinii, adidașii sau patinele îți pot da aripi sau te pot condamna la eșec. Nouă vedete curajoase s-au încălțat în patine, iar eu abia aștept să văd rezultatul final. Va fi palpitant!”, a completat aceasta.

Cine este jurata Simona Pungă

Simona Pungă, în vârstă de 35 de ani, este un patinator artistic de excepție, care a participat la multe competiții europene și internaționale importante. În anul 2010 ea a devenit antrenor, lucrând la Corona Brașov cu grupa de inițiere. Aceasta va nota îndeaproape grația, viteza, concentrarea și tehnica perechilor din concurs.

„Sunt foarte entuziasmată și mă simt onorată să fac parte din acest proiect, în calitate de jurat, mai ales că este vorba de un concept total nou pentru România. Știind câtă muncă și câtă dedicare este în spatele acestui proiect sunt motivată să fac parte din această „frumoasă poveste”!”, a declarat aceasta.

Cine este Cornel Gheorghe

Cornel Gheorghe, în vârstă de 50 de ani, este un antrenor și fost concurent român de patinaj artistic. A luat parte la Jocurile Olimpice de iarnă din 1994, unde s-a clasat pe locul 14, și la Jocurile Olimpice de iarnă din 1998, unde s-a clasat pe locul 21.

După ce s-a retras din activitate în anul 2000, el s-a orientat spre antrenorat, avându-i ca elevi, printre alții, pe Adrian Matei și Zolt Kosz.

„Este o plăcere, dar și o provocare să fac parte din acest proiect ce va demara în câteva zile. Este ceva nou și pentru mine, chiar dacă domeniul meu de activitate este patinajul artistic, căci într-un astfel de proiect nu am mai participat până acum.

Sunt dornic să începem și să ducem la bun sfârșit un spectacol grandios, împreună cu echipa acestui show, împreună cu colegii mei din juriu. Îmi doresc că acest proiect să se bucure de un real succes!”, a declarat Cornel Gheorghe.

Premiera show-ului Dancing on Ice va avea loc pe 5 martie, de la 20:30, la Antena 1.