Home » Life & Style » Timp liber » Survivor 2022. Cine ar putea pleca acasă cu marele premiu al emisiunii de la Pro TV. Sunt mari șanse ca acesta să fie câștigătorul

Survivor 2022. Cine ar putea pleca acasă cu marele premiu al emisiunii de la Pro TV. Sunt mari șanse ca acesta să fie câștigătorul

Manolică Anca / 10.04.2022, 13:03
Survivor 2022. Cine ar putea pleca acasă cu marele premiu al emisiunii de la Pro TV. Sunt mari șanse ca acesta să fie câștigătorul

Survivor România 2022 este cel mai urmărit reality show din ţara noastră la ora actuală. Acum trei luni de zile, 12 Faimoși și 12 Războinici porneau în aventura vieții lor, nerăbdători să intre și să lupte pe traseele dure din Republica Dominicană. Cum competiția a trecut la un alt nivel, realizându-se unificarea celor două tabere, tragem concluzia că momentul desemnării marelui câștigător este tot mai aproape. Iată cine ar putea pleca acasă cu marele premiu al show-ului de la Pro TV.

Trei luni de lupte dure în Republica Dominicană

Ajuns la cel de-al treilea sezon, Survivor România, cel mai dur reality show al momentului, este în plină desfășurare pe nisipurile incandescente ale junglei dominicane. Cei 12 Faimoși și 12 Războinici care au acceptat provocarea vieții lor au dus lupte crâncene într-o competiție care le-a pus la grea încercare limitele.

Rezistența fizică, dar mai ales psihică, pregătirea sportivă, capacitatea de a se integra în echipă, de a se adapta la condiții dintre cele mai neprielnice, departe de confortul casei și de cei dragi, au avut un cuvânt important de spus în parcursul lor în competiție. Unii au reușit să ajungă până în acest punct, în timp ce alții ori au fost eliminați în urma votului publicului ori, din păcate, au fost nevoiți să părăsească competiția din considerente medicale.

Cine ar putea fi marele câștigător Survivor România 2022?

Survivor România 2022, reality show difuzat pe Pro TV de duminică până marți, este este cea mai urmărită emisiune a momentului. După trei luni de concurență acerbă, concurenții rămași încă în competiție luptă să își câștige un loc în marea finală, acolo unde unul singur va fi desemnat marele câștigător. Un singur Războinic sau Faimos va pleca la final cu premiul în valoare de 100.000 de euro.

Reamintim faptul că primele două sezoane ale competiţiei au fost câştigate de Elena Ionescu (primul sezon) şi Zanni (al doilea sezon), ambii făcând parte din tabăra Faimoşilor. În acest an se pare că vedetele nu au mai fost la fel de norocoase, multe dintre ele fiind eliminate sau nevoite să părăsească show-ul din cauza accidentărilor. În prezent, în concurs mai sunt doar cinci concurenţi în echipa roşie.

Zanni, câștigător Survivor 2021
Zanni, câștigător Survivor 2021

Astfel, potrivit Unica, cotele de la casele de pariuri de joi, 7 aprilie, puneau pe primul loc doi Războinici, Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu, a căror cotă era de 4.50. Pe poziția a treia se regăsea Ștefania Ștefan, cu o cotă de 5.50. Ulterior erau situați: TJ Miles (7.00); Oana Ciocan (8.00); Elena Chiriac (10.00); Marian Drăgulescu (10.00); Alex Delea (15.00), CRBL (20.00); Blaze (50.00); Alexandra Duli (50.00); Mariana Fica (150.00); Relu Pănescu (150.00); Mihaela Stan (200.00) și Doru Răduță (300.00).

Ce spune Vladimir Drăghia, câștigătorul primului sezon Exatlon

În ultima perioadă, au apăut multe speculații potrivit cărora, într-adevăr, un Războinic ar urma fie desemnat marele câștigător al celui de-al treilea sezon Suvivor România 2022. Presupunerea este întărită și de Vladimir Drăghia, cel care a câștigat primul sezon Exatlon (un format foarte asemănător cu Survivor), dar și de mai mulți alți foști concurenți care au luat parte în competiție.

„Cum vi se pare sezonul ăsta? Care vi se pare cel mai simpatic concurent? Dar cel mai antipatic? Cine credeți că va câștiga? Încep eu: cred că sezonul ăsta va fi câștigat de un Războinic. Pariez pe Ionuț Popa”, a scris Vladimir Drăghia pe rețelele sociale.

Ionuț Popa, Survivor 2022
Ionuț Popa, Survivor 2022

Așadar, luând în considerare și performanțele sportive și tot ceea ce au demonstrat până acum pe traseu, ar fi șanse mari ca lupta pentru trofeul Survivor 2022 să se dea între Ionuț Popa și Alex Delea. Desigur, urmează să le urmărim în continuare evoluția, pentru că data marii finale încă nu a fost anunțată oficial de trustul Pro TV.