Home » Life & Style » Vezi Live Stream Online emisiunea ”O nouă șansă” pe Kanal D. Video emisiunea din 18 septembrie

Vezi Live Stream Online emisiunea ”O nouă șansă” pe Kanal D. Video emisiunea din 18 septembrie

Cojocaru Cristian / 18.09.2021, 13:06
Vezi Live Stream Online emisiunea ”O nouă șansă” pe Kanal D. Video emisiunea din 18 septembrie

În data de 18 septembrie va fi difuzată cea de-a doua ediție a uneia dintre cele mai așteptate emisiuni ale Kanal D. Află unde poți viziona live stream onlin a emisiunii ”O nouă șansă”.

Vizionează online emisunea ”O nouă șansă”

Emisiunea ”O nouă șansă” prezentată de Andreea Mantea vine cu cea de-a doua ediție în data de 18 septembrie. Această emisiune este una plină de emoție și dramatism și este difuzată în fiecare zi de sâmbătă pe Kanal D. Premiera emisiunii a avut loc în data de 11 septembrie, iar show-ul va fi difuzat săptămânal.

Este o emisiune în care poți vedea povești adevărate, unele de-a dreptul cutremurătoare, cu oameni și despre oameni și deciziile acestora, uneori dureroase de a încheia relațiile. A greși este uman și, unii dintre noi, atunci când realizăm că am comis o greșeală, avem tendința de a încerca să reparăm daunele provocate.

„Fie din orgoliu, fie din prea multă durere, fie din prea multă teamă, sau din prea multă dorință, ni se întâmplă să facem greșeli. Greșelile se transformă în regrete, iar acestea sunt cele care ne provoacă suferință. Plini de suferință ajungem să spunem …  dacă aș mai avea o șansă?”, a spus Andreea Mantea.

Debutul emisiunii de la Kanal D

Emisiunea a debutat în prima ediție cu povestea cutremurătoare a două prietene, Ioana și Maria. Povestea acestora a dezvăluit situația în care curajul lipsește, iar fără de acesta, lucrurile pot lua o direcție total neașteptată. Pe lângă acest lucru, în ediția trecută a fost arătat cât de mult înseamnă prietenia adevărată.

Cele două prietene se cunosc încă din copilările, crescând împreună și au avut grijă ca, de-a lungul anilor să se ajute reciproc, exact ca în cazul a două surori. Timpul a trecut, iar în viața Marieri a apărut Mihai, cel care i-a furat acesteia inima. Povestea de dragoste a luat amploare și au decis ca la un moment dat să își unească destinele. Cea mai bună prietenă a Mariei, Ioana a ajuns la rândul ei să se îndrăgostească de Mihai.

În timp, Mihai a devenit o obsesie pentru Ioana, lucru care a schimbat destul de mult destinul și armonia dintre cei doi soți. De-a lungul timpului, Ioana a analizat cele făcute, dându-și seama că este vinovată pentru ruptura prieteniei. Cu regrete în suflet, aceasta își dorește să fie iertată de către cea care altădată îi era ca o soră. În ediția trecută a emisiunii, Ioana a venit pentru a afla dacă Maria este dispusă să îi acorde ”O nouă șansă”.

În ediția din data de 18 septembrie, veți afla povestea unei mame care, singură fiind, a renunțat la a-și crește fiul. Aceasta va veni în cadrul emisiunii pentru a afla dacă fiul său îi va acorda ”O nouă șansă”. Poți viziona emisiunea în mod online pe site-ul https://www.kanald.ro/live.html. Acolo vei afla deznodământul poveștii cutremurătoare a celor doi. Poți viziona emisiunea în cadrul căreia vor fi dezvăluite povești din viața reală, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 20:00, la Kanal D.