Home » Știri » Știri economice » Ce salarii au angajații de la Credit Europe Bank

Ce salarii au angajații de la Credit Europe Bank

Manolică Anca / 30.08.2021, 11:30
Ce salarii au angajații de la Credit Europe Bank

Mulți absolvenți ai facultăților din domeniul bancar se întreabă ce salarii oferă băncile din România și care își plătesc cel mai bine angajații. Iată ce salarii au angajații de la Credit Europe Bank.

Ce joburi sunt și ce salarii au angajații de la Credit Europe Bank

O carieră în domeniul bancar la orice bancă din România îți poate aduce un venit mai mare în medie cu 74% mai mare decât salariul mediu pe economie. Venitul mediu din sectorul bancar a ajuns în anul 2020 la valoarea de 5.747 de lei net pe lună, în creștere cu 7% față de anul 2019, arată datele INS.

Așadar, o carieră în domeniul bancar ar putea fi binevenită pentru tinerii care își caută un job în România, deoarece salariile sunt mai mult decât decente la unele dintre ele. Dar hai să vedem exact, ce salarii sunt la Credit Europe Bank, potrivit undelucrăm.ro:

  • Un anagajat pe postul de Retail Risc Analytics Specialist, cu minimum trei ani de experiență, câștigă 8.000 de lei pe lună/
  • Insurance monitoring specialist (angajat full time în București), cu o experiență vastă în domeniu, câștigă 4.000 de lei net lunar.
  • Manager Clienți (DM) – angajat full time în București, cu o experiență de patu ani în domeniu, câștigă 3.100 de lei lunar.
  • Un angajat pe postul de Universal teller, cu minim un an de experiență în domeniu, câștigă 2.350 de lei lunar.
  • Manager vânzări detail, Constanța – 2.350 de lei pe lună, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 200 de lei și 300 de lei comision vânzări, lunar.
  • Un angajat full time în Ploiești, pe postul de Relationship manager și cu o experiență de minim doi ani câștigă un salariu de 1.900 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 300 de lei lunar.
  • Un specialist în recuperari debite – 1.700 de lei lunar (experiență de trei ani în domeniu)
  • În 2020, un Junior relationship manager cu minimum un an de experiență, încasa un salariu net de 2.000 de lei, sumă la care se adăugau un bonus lunar de 1.000 de lei și tichete de masă în valoare de 300 de lei.
Credit Europe Bank oferă salarii mai mici, comparativ cu marii jucători de pe piață
Credit Europe Bank oferă salarii mai mici, comparativ cu marii jucători de pe piață

Băncile care oferă cele mai mari salarii în domeniu

Conform datelor obținute de Ziarul Financiar de la Registrul Comerțului, EximBank, ING Bank şi First Bank se află primele pe lista cu băncile din România care îşi plă­tesc cel mai bine angajaţii. Ele oferă salarii cuprinse între 8.500 şi 9.500 de lei net pe lună, cu cel puţin peste 50% mai mult decât media din mediul bancar.

La polul opus, se regăsesc bănci precum CEC Bank, Patria Bank sau Credit Europe Bank, unde salariile medii sunt sub 5.000 de lei net. Doar trei bănci care se află în top 10 bănci după va­loarea activelor în 2020 (EximBank, ING Bank şi BCR) se află şi în topul primelor 10 bănci care își răsplătesc anagajații cu salarii mari.