Home » Știri » Știri sociale » Mesaje de Crăciun pentru părinți – 49 de idei de mesaje de trimis prin Whatsapp sau SMS

Mesaje de Crăciun pentru părinți – 49 de idei de mesaje de trimis prin Whatsapp sau SMS

Pană Emanuela / 24.12.2020, 13:30

Crăciunul fără familie este incomplet. Indiferent cât de greu a fost anul și oricât de departe am fi de casă, cu toții ne dorim să întâmpinăm nașterea prunclului Iisus alături de cei dragi. Nimic nu este mai frumos și mai de dorit decât casa care răsună de vocile celor dragi, povestind evenimente de peste an sau cântând colinde care ne deschid sufletul. Zilele lui 2020 au fost dificile pentru mulți dintre noi, dar dacă distanțarea socială ne-a învățat o lecție, aceea este să-i apreciem mai mult pe cei din jur și mai ales pe cei apropiați nouă. Haideți să le urăm împreună un Crăciun Fericit!

Mesaje de Crăciun pentru părinți

Fiecare familie are propriilE ei tradiții atunci când vine vorba despre Crăciun, însă ceea ce se regăsește în fiecare casă este căldura și sentimentul de apartenență. Perioada sărbătorilor de iarnă este una dintre cele mai frumoase, mai ales atunci când este petrecută împreună cu cei dragi. Fie că decorați bradul împreună cu cei mici, fie că mergeți la colindat sau pur și simplu luați masa împreună, an de an duceți mai departe tradiția familiei.

Mai presus de toate, Crăciunul ne reamintește cât de important este să le spunem celor dragi că îi iubim. Spritul bunătății controlează această perioadă din an, în care auzim mult-prea-cunoscutul slogan „De Crăciun, fii mai bun!“. Cu cine am putea fi mai buni, mai răbdători, mai înțelegători, dacă nu în primul rând cu cei din familie?

Reminder: „Ceea ce conteaza de Craciun nu e decorarea bradului, ci reunirea familiei“. – Kevin Bright

Citește și: Țara din lume unde a fost interzis Crăciunul. Ce s-a întâmplat timp de 28 de ani

49 de urări din inimă

Am pregătit pentru tine o colecție cu cele mai frumoase mesaje de Crăciun, pe care le poți trimite celor dragi cu ocazia sărbătorilor. Să nu uităm că fiecare dintre noi ne bucurăm atunci când telefonul anunță că am primit un mesaj de la cineva drag.

49 de gânduri alese special pentru a le transmite celor dragi un Crăciun Fericit
49 de gânduri alese special pentru a le transmite celor dragi un Crăciun Fericit

1. Crăciun fericit pentru cei mai buni părinţi din lume! Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mama şi tata!

2. M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Vă urez din suflet Crăciun fericit!

3. Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbatori, acum și în anii următori, dragi părinți!

4. Vă doresc ca sărbătorile sa fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mamă și tată!

5. Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii!

6. Mi-ai făcut Crăciunul plin de basme și ai încercat să-mi întreții o lume văzută doar prin ochii mei de copil întrebător! Tu ești ființa care mi-a arătat ce-i fantezia ninsorii și m-a plimbat pe meleagurile poveștilor pline de eroi. Pentru asta meriți cel mai luminos „Crăciun fericit“ și să nu uiți nicio clipă, că în ciuda distanței noi vom fi mereu aproape – mamă și copil!

7. De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să iubim şi să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri!

8. Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag.

9. Dragii mei părinţi, vă mulţumesc din suflet pentru sfaturi şi pentru dragostea pe care mi-aţi oferit-o! Sărbători magice!

10. Părinții mei sunt ca niște zmei, ei caută cadouri pentru anii tăi și le aduc de undeva departe, pline de vise deșarte! Sau nu! Ei se gândesc ce simți când visu-ți împlinesc! Și un Crăciun plin de lumină poți să le dăruiești cu-a ta prezență senină! Iar din acest motiv, gândurile mi le-am pus pe tavă, să știți și voi cât mi-e familia de dragă! Crăciun fericit și plin de lumină, e tot ce vreau pentru voi, e o speranța sublimă.

11. Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit vă dorește al vostru copil.

12. Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbători și în anul care vine!

13. Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice!

14. Să ningă în noaptea de Crăciun cu visuri împlinite! Învaţă să visezi, Crăciunul poate face minuni!

15. Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viaţa ta! Te îmbrăţişez şi îţi transmit toată dragostea şi gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun.

16. Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor.

17. În această noapte uită gândurile negre. Ai multe alte nopţi în care să te ocupi de ele. Linişteşte-ţi sufletul şi trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi.

18. Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet, să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!

19. E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină şi caldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.

20. Sărbătorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!

21. Pacea şi liniştea să fie călăuza ta în seara de Crăciun. Fii mai bun, mai înţelegător, împarte cu bucurie spiritul sărbătorii!

22. Fie ca acest Crăciun să îţi mângâie sufletul, să îţi aducă bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, cadouri sub brad şi oameni dragi aproape!

23. Crăciunul este despre reîntregirea familiei și reîntâlnirea cu prieteni dragi. Este momentul ideal să apreciem dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. Fie ca aceste sărbători de iarnă să îți umple inima de dragoste și binecuvântare.

24. Îți doresc ca viața ta să fie la fel de plină de împliniri și dragoste ca în această perioadă. Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!

25. Crăciun fericit, mult noroc mai departe şi un an mai bun, mai bogat şi mai frumos decât toţi care au fost!

26. Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi! Crăciun Fericit!

27. La ceas de sărbătoare când anul are templele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă doresc sănătate, pace și prosperitate. Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire, dragi părinți!

28. Crăciun fericit! Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar problemele să se topească precum zăpada! Liniște interioară, speranță și dragoste, acestea sunt cadourile mele pentru tine de Crăciun! Sărbători fericite!

29. Lumina Nașterii Lui Iisus se întinde de la o casa la alta, de la o inima la alta, iar căldura si bucuria Crăciunului ne aduce pe toți mai proape! Crăciun Fericit si un An Nou plin de satisfacții!

30. Crăciunul este plin de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă, în această perioadă minunată! Sărbători fericite!

31. Tată iubitor, ajută-ne ca de Crăciun să ne reamintim de nașterea Lui Iisus și să spunem și altora, cu ajutorul colindelor; să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înțelepți; să închidem ușa sentimentelor de ură și să o deschidem pe cea a iubirii. Crăciun Fericit, dragi părinți!

32. Credința face orice posibil, speranța ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun, vă urez să le aveți pe toate! Crăciun Fericit și Sărbători fericite, mamă și tată!

33. Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La mulți ani, dragi părinţi!

34. Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, Sărbători fericite, toate dorinţele să vi se împlinească!

35. Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prietenii dragi aproape. Crăciun fericit!

36. Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urez, dragi părinți, să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire, pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie.

37. Odată cu Naşterea Mântuitorului şi în pragul sărbătorilor de iarnă, să aveţi în casă bogăţie, bunăstare, pace în suflet şi sănătate. Crăciun fericit, mamă și tată!

38. Anul care vine să vă aducă speranţa unui nou început, energia necesară pentru a vă împlini toate obiectivele, înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care vi le oferă şi pe cei care vă fac să zâmbiți. Sărbători fericite, dragi părinți!

39. De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi și inima pentru speranță bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.

40. Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie ca sfântă sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inimă și gând. Sărbători fericite, dragii noștri!

41. Reţeta de Crăciun: se ia binecuvântare, se adaugă un strop de soare şi o pulbere de stele se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate şi iertare de păcate şi iubire cât cuprine, iar de la Iisus Hristos s-aveţi un Crăciun frumos.

42. În cupa de cristal a Crăciunului adaug o picătură de bunătate şi linişte astfel încât magia Sfântului Crăciun să te plimbe pe voalul credinţei şi a bucuriei ca s-a născut pentru noi Iisus Cristos.

43. Cu mult drag ne gândim la voi, acum, în preajma sărbătorilor. Vă dorim din tot sufletul Sărbători Fericite, toate dorinţele să vi se împlinească!

44. Frumuseţea iernii cu albul fulgilor de nea presăraţi peste gândurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea în suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniţi, iubiţi, fericiţi!

45. Dragostea înseamnă spiritul sărbătorilor! Nu uitați că Dumnezeu ne iubește atât de mult, încât ni l-a dăruit pe fiul Său. Să îl sărbătorim astăzi! Sărbători fericite, mami și tati!

46. Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La mulţi ani!

47. Minunatele nopţi ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoseşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să vă însotească pretutindeni, fericirea şi succesul să vă fie mereu alături!

48. Iubirea divină coboară printre noi, ca o ninsoare naivă aducând cu ea bucuria Naşterii Mântuitorului. Crăciun Fericit, dragi părinți!

49. Trăieste în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfinţenia de altă dată… La mulți ani!