Home » Life & Style » Horoscop » Piatra norocoasă a zodiei Rac – ce li se potrivește cel mai bine

Piatra norocoasă a zodiei Rac – ce li se potrivește cel mai bine

Violeta Badea / 15.03.2021, 17:10
Piatra norocoasă a zodiei Rac – ce li se potrivește cel mai bine

Piatra norocoasă a zodiei Rac – ce li se potrivește cel mai bine. Nativii născuți în zodia Racului sunt firi sensibile, visătoare și extrem de romantice. Prețuiesc culoarea alb, deoarece sugerează puritatea și emoția. Racii sunt buni familiști, au sentimente curate și își iau foarte în serios pasiunile. Astfel, acești nativi se feresc de persoanele negativiste sau care vor să le perturbe liniștea. Cele mai norocoase talismane ar putea să-i ajute pentru a atrage de partea lor oamenii cinstiți și pentru a le aduce pace interioară.

Piatra norocoasă a zodiei Rac

Zodia Rac este cea de-a patra pe harta zodiacului și face parte din triada semnelor de vară: Rac, Leu, Fecioară. Racul este pur, cel care îngrijește, Leul caut lumina reflectoarelor, iar Fecioara este într-un continuu proces de autoperfecționare. Nativii născuți în zodia Racului sunt persoane extrem de sensibile, timide și introvertite.

Adoră bijuteriile fine și cristalele albe, deoarece calmează, relaxează și sunt un adevărat zid în calea atacurilor energetice atât de vehiculate în ultima  perioadă. Racii sunt întotdeauna pregătiți să-i ajute pe ceilalți, au o imaginație bogată și un spirit creativ. Sunt acele persoane pe care te poți baza oricând, deoarece au cele mai bune intenții.

Chiar dacă sunt persoane timide, au capacitatea de a-și atinge obiectivele și de a obține ceea ce își doresc. Racii au o personalitate complexă și sunt capabili de trăiri emoționale intense. Culorile specifice ale acestor nativi sunt albul argintiul sau albastrul pal. În continuare vă vom prezenta piatra norocoasă a Racilor, dar și alte talismane care îi ajută.

  • Smaraldul

Smaraldul
Smaraldul

Este cea mai importantă și cea mai benefică piatră prețioasă pentru Raci. Este un talisman foarte puternic, care oferă persoanei care îl poartă diverse viziuni despre viitor, o intuiție mult mai puternică și o minte clară pentru a lua cele mai bune decizii în situațiile critice.

Această piatră ține Racii departe de depresie, îi apară de necazuri și de forțe malefice, mai ales că sunt predispuși din cauza sensibilității lor. De asemenea, smaraldul ține departe bolile și întărește sistemul imunitar. În cazul în care este încadrat într-o ramă de aur, smaraldul poate lupa contra de deochiului, a vrăjilor și înșelăciunii.

  • Perla

Perla
Perla

Perla este o piatră semipretioasă, de culoare albă, roz sau neagră. Este aliatul perfect al nativilor din zodia Rac. Acest talisman le aduce noroc, sănătate și prosperitate. De asemenea, are capacitatea de a-i feri de necazuri, de dezastre naturale sau de anumite boli.

Mai mult decât atât, perla are puterea de a arăta starea purtătorului. Dacă aceasta se înrăutățește, perla își pierde din strălucire. Se consideră că strălucirea interioară a perlelor arată înțelepciune interioară și sentimente sincere de iubire. De asemenea, se crede că perlele sunt un simbol al inocenței și al credinței.

  • Piatra Lunii

Piatra Lunii
Piatra Lunii

Piatra Lunii aduce noroc în iubire și este benefică pentru controlarea emoțiilor. Aceasta are capacitatea de a ajuta purtătorul să iasă din situațiile dificile și să găsească o cale pentru a rezolva problemele. De asemenea, acest talisman ajută la dezvoltarea intuiției, inspirației și aduce succesul în afaceri. În popor se spune că o ramă de argint înmulțește energia și proprietățile curative ale acestei pietre prețioase.