Home » Life & Style » Știri mondene » Câștigător Chefi la Cuțite 2021. Cine este Narcisa Birjaru, prima femeie din istoria show-ului care a câștigat marele premiu

Câștigător Chefi la Cuțite 2021. Cine este Narcisa Birjaru, prima femeie din istoria show-ului care a câștigat marele premiu

Violeta Badea / 17.06.2021, 11:16

Bucurie imensă pentru Narcisa Birjaru! Concurenta lui Cătălin Scărlătescu a câștigat marea finală Chefi la Cuție și a intrat în posesia sumei de 30.000 de euro, devenind prima femeie din istoria show-ului de la Antena 1, care a obținut marele premiu. Iată cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la Cuțite.

Câștigător Chefi la Cuțite 2021. Cine este Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru, în vârstă de 24 de ani, este câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite, devenind prima femeie din istoria show-ului de la Antena 1, care a obținut marele premiu. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu a făcut senzație cu preparatele ei, dar și cu glumele și energia pozitivă pe care a transmis-o de-a lungul competiției.

Încă din audiții, tânăra i-a impresionat pe toți cu povestea ei de viață. Vizibil emoționată, Narcisa și-a deschis sufletul în fața juriului și a început să plângă în timp ce dezvăluia momente plăcute, dar și mai puțin plăcute din viața sa. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu a venit la audiții însoțită de soțul său. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar scânteia din ochii lor se vede de la distanță. Tânărul nu ratează niciun moment pentru a-și lăuda iubita și pentru a-i spune cât de mult o iubește.

„Cine e pe primul loc cine e pe primul loc Narcisa e Narcisa e. te iubesc mândria mea
Forța Rapid”, a scris soțul Narcisei pe un site de socializare, după ce aceasta a fost declarată câștigătoare.

Narcisa Birjaru si Catalin Scarlatescu

Prima femeie din istoria show-ului care a câștigat marele premiu

Narcisa Birjaru a demonstrat că este un real talent și că poate face minuni în bucătărie. Tânăra lucrează la un restaurant, iar acolo a fost locul unde a mai aflat de anumite preparate, care sunt necunoscute publicului larg. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu i-a impresionat pe toți cu tocană țigănească, o mâncare pe gustul tuturor.

De asemenea, Narcisa Birjaru a preparat prăjitura lui mamaie, o rețetă de desert care a făcut furori pe internet. Tânăra a demonstrat că este făcută pentru domeniul gastronomic, reușind să dea un gust excepțional preparatelor. Concurenta l-a făcut extrem de mândru pe chef-ul echipei mov.

„Sezonul 9 mi-a depãsit toate asteptãrile. Pentru prima datã în istoria @chefilacutite o femeie a reusit sã obtinã trofeul! Bravo, Narcisa! Te felicit!

În Narcisa am simtit cea mai mare luptã de-a lungul sezonului. Am simtit cã ar face orice ca sã învete mai mult, sã se autodepãseascã, sã câstige. Este un om care a muncit extrem de mult ca sã ajungã aici, un om care nu are multã încredere în fortele proprii, dar un om care dã un gust fabulos mâncãrii. Narcisa, te-ai nãscut sã gãtesti! Sã nu lasi pe nimeni sã îti ia asta. Sunt mândru de tine si mândru de echipa care ti-a dat putere sã câstigi trofeul! Vã multumesc tuturor!”, a scris Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

Narcisa Birjaru a câștigat marele premiu de 30.000 de euro

Narcisa Birjaru este prima femeie din istoria competiției care câștigă marea finală. Tânăra a primit farfuria de aur și premiul în valoare de 30.000 de euro. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu a lupta în finală împotriva lui Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu și cu Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea.

Referitor la banii câștigați, Narcisa a declarat că se gândește să îi folosească ca avans pentru o casă, dar își dorește să investească și într-o afacere, mai exact un restaurant. Tânăra a recunoscut că acest show culinar i-a schimbat viața complet și s-a simțit în echipa lui Scărlătescu ca într-o adevărată familie. De asemenea, Narcisa îi este foarte recunoscătoare juratului și i-a transmis un mesaj emoționant pe o rețea de socializare.

„Înainte de toate vreau să-ți Multumesc din suflet pentru tot ce ai făcut pentru mine ,ești mentorul perfect la care doar am visat și acum trăiesc visul in realitate ! Îți Multumesc încă odată pt toată încrederea acordată ! Te iubesc”, a scris câștigătoarea Chefi la cuțite pe Instagram.