Home » Life & Style » Știri mondene » Câți bani câștigă vedetele de televiziune din România. Ce salariu încasează Andreea Esca, Dan Negru, Andreea Mantea, Răzvan Simion, Dani Oțil

Câți bani câștigă vedetele de televiziune din România. Ce salariu încasează Andreea Esca, Dan Negru, Andreea Mantea, Răzvan Simion, Dani Oțil

Violeta Badea / 25.06.2021, 15:50

Multe persoane se întreabă câți bani câștigă vedetele de televiziune din România. Nu de puține ori s-a vehiculat prin presă că prezentatorii de la Pro TV primesc sume fabuloase în conturi, dar și despre remunerațiile de la Antena 1 sau Kanal D au circulat tot felul de zvonuri. Iată ce salariu încasează Andreea Esca, Dan Negru, Andreea Mantea, Răzvan Simion, Dani Oțil.

Câți bani câștigă vedetele de televiziune din România

De-a lungul timpului s-au făcut tot felul de speculații cu privire la sumele pe care le câștigă vedetele de televiziune din România. În urmă cu ceva timp s-au vehiculat sume fabuloase, iar cel mai discutat salariu era cel al prezentatoarei de știri de la Pro TV, Andreea Esca. Cele mai recente cifre sunt ceva mai mici. Iată ce salariu încasează Andreea Esca, Dan Negru, Andreea Mantea, Răzvan Simion, Dani Oțil.

  • Câți bani câștigă Andreea Esca

Andreea Esca
Andreea Esca

De-a lungul timpului, salariul prezentatoarei de știri de la Pro TV, Andreea Esca, a reprezentat cel mai arzător subiect pentru români și s-au scris multe despre sumele pe care le-ar primi. În urmă cu câțiva ani au existat numeroase zvonuri că remunerația lunară a acesteia ar fi fost cu mult diminuată, deoarece bugetul televiziunii s-ar fi restrâns.

Cu toate astea, emblema postului de televiziune cu sediul pe Pache Protopopescu nu a confirmat niciodată acest lucru, dar nici nu a părăsit pupitrul de știri, dovadă că vedeta este încă mulțumită. Andreea Esca le prezintă românilor cele mai importante știri ale zilei de 26 de ani. Se spune că vedeta ar câștiga doar 5.000 de euro, pe lună. De-a lungul timpului s-a spus că salariul Andreei Esca ar ajunge lunar și până la 50.000 de euro, conform celor de la playtech.ro.

  • Câți bani câștigă Dan Negru

Salariul lui Dan Negru este la fel de misterios ca și cel al Andreei Esca. Maestrul Revelioanelor de la postul de televiziune Antena 1 se poate lăuda că primește, pentru un singur sezon, suma incredibilă de 135.000 euro. Pe lângă acest angajament pe care îl are cu cei de la Anena 1, celebrul om de televiziune mai are și alte contracte de imagine. De asemenea, Dan Negru are o afacere de succes cu imobiliare pe care o manageriază.

  • Câți bani câștigă Andreea Mantea

Andreea Mantea
Andreea Mantea

Andreea Mantea a fost prezentatoarea show-ului matrimonial „Puterea dragostei”, de la Kanal D. Pentru a se putea implica în acest proiect, vedeta a fost nevoită să se mute cu fiul ei în Turcia. Vedeta a muncit enorm și a obținut audiențe pe măsură, iar turcii care conduc postul de televiziune s-au gândit să înceapă sezonul 2 imediat după primul. Andreea și-a dorit să revină în țară, dar patronii au întors-o din drum și i-au oferit 20.000 de euro, conform libertatea. ro. De asemenea, vedeta câștiga 5.000 de euro pentru emisiunea „Se strigă darul”. Cu toate astea, bruneta nu a mai fost prezentă și în sezonul 3, deoarece programul era foarte obositor.

  • Câți bani câștigă Răzvan Simion și Dani Oțil

Dani Oțil și Răzvan Simion ne fac diminețile mai frumoase de mai bine de 12 ani, iar pentru acest lucru primesc un salariu de 10.000 de euro în fiecare lună. Cei doi sunt plini de viață și au o relație specială, fiind și prieteni de ani de zile. Matinalul aduce în fața românilor mai multe celebrități.