Home » Life & Style » Timp liber » Concert Maluma 2022. Artistul revine în București. Pe ce dată și unde va avea loc concertul

Concert Maluma 2022. Artistul revine în București. Pe ce dată și unde va avea loc concertul

Manolică Anca / 24.12.2021, 11:33
Concert Maluma 2022. Artistul revine în București. Pe ce dată și unde va avea loc concertul

Vești bune pentru fanii unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști latino ai momentului, la nivel mondial. Maluma revine în concert la Bucureşti, în cadrul turneului internațional de promovare a celui mai nou album al său „Papi Juancho Maluma World Tour”. Află când îl poți vedea, unde și cât costă biletele la acest concert Maluma din 2022.

Maluma revine în România!

În anul 2018, în prima zi a festivalului El Carrusel, fanii muzicii latino l-au putut vedea în premieră în România pe Maluma, unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului.  Timp de două ore, artistul a cucerit pe toată lumea cu piesele sale vestimentare și spectacolul grandios pe are l-a făcut. În vara anului trecut, în plină pandemie, Maluma a scos al cincelea său disc, Papi Juancho, pe care însă nu l-a putut prezenta în concerte.

Începând din sepembrie 2021, faimosul artist a decis să pornească într-un turneu mondial de promovare a noului album, care se va încheia abia în vara viitoare. Fanii din România vor avea ocazia să îl vadă și audă din nou cântând live pe o scenă de la noi, pentru că Maluma va reveni la București, pe 8 aprilie 2022.

Evenimentul special va avea loc în Pavilionul central Romexpo, iar artistul va pregăti o mulțime de surprize pentru cei prezenți. Noul concept al turneului implică amplasarea unei scene în mijlocul sălii, lucru care va face ca artistul să fie și mai aproape de fanii săi.

Preț bilete concert Maluma 2022

Celebrul artist columbian Maluma și-a anunțat revenirea în România în 2022, iar potrivit organizatorilor evenimentului, s-au pus deja în vânzare biletele pentru concert, începând din 21 decembrie 2022.. Acestea sunt disponibile prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro, www.entertix.ro și iabilet.ro. Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Maluma revine în România
Maluma revine în România

Pentru un număr limitat de bilete prețurile Early Bird la acest concert al lui Maluma din 2022 vor fi:

  • Diamond Circle – Limited Early Bird – 594 lei în loc de 691 lei.
  • Intrare generală – Exclusive Early Bird – 194 lei în loc de 292 lei.

După epuizarea acestor tip de bilete Early Bird pentru Diamond Circle și Intrare generală (general admission), prețurile de vânzare a biletelor vor fi Diamond Circle – 691 lei și Intrare generală (general admission) – 292 lei.

De asemenea, cei mai înfocați fani se vor putea bucura de spectacol din zona dedicată VIP-urilor, prețul pentru un bilet fiind de 756 de lei.

Cine este Maluma

Juan Luis Londoño Arias, pe numără său real, este un artist cu origini columbiene, care s-a remarcat în 2011 cu hit-ul Farandulera. Primul pas important l-a făcut în următorul an, atunci când a lansat albumul de debut numit Magia. Dar adevăratul boom avea să vină în 2015, prin cel de-al doilea disc, Pretty Boy, Dirty Boy, material placat cu 8 discuri de platină.

De atunci, Maluma a ajuns unul dintre cei mai faimoși și iubiți artiști latino din lume, având colaborări cu Jennifer Lopez, Madonna, Shakira sau Ricky Martin, printre mulți alții. Au urmat o mulțime de nominalizări și premii la cele mai grandioase festivaluri.

Ultimul disc, Papi Juancho, care va fi prezentat în premieră și în România, a fost deja placat cu șapte discuri de platină și inclus în toate topurile de specialitate, inclusiv în celebrul Billboard 200.