Home » Life & Style » Horoscop 11 – 17 octombrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale. Zodia care începe o viață nouă

Horoscop 11 – 17 octombrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale. Zodia care începe o viață nouă

Nechifor Ioana / 11.10.2021, 15:33
Horoscop 11 – 17 octombrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale. Zodia care începe o viață nouă

Horoscop 11 – 17 octombrie 2021. Principalele previziuni astrale pentru acest interval menționat au fost oferite de celebrul astrolog și numerolog Mihai Voropchievici. Cine sunt cei mai norocoși nativi ai săptămânii, dar și ce e bine să știi despre această perioadă, poți afla din materialul următor! Horoscop pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop 11 – 17 octombrie 2021. Principalele previziuni astrale pentru zodii

Horoscop 11 – 17 octombrie 2021. Specialistul astrolog și numerolog Mihai Voropchievici a realizat principalele previziuni astrale pentru această nouă săptămână.

Nativii zodiei Berbec încep o viață nouă, Peștii se bucură din plin de oportunități și câștiguri materiale, iar Vărsătorii sunt ancorați în arta iubirii.

Horoscopul pentru săptămâna 11 – 17 octombrie 2021, prezentat de Voropchievici la Antena 3, este realizat pe baza horoscopului runelor. Vezi în articolul următor care sunt principalele previziuni astrale!

Horoscop 11 - 17 octombrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Horoscop 11 – 17 octombrie 2021, Berbec

Zodia Berbec începe practic o resetare generală. Conform previziunilor astrale oferite de Mihai Voropchievici pentru Antena 3, această zodie începe efectiv o viață nouă în următoarea perioadă.

Are o parte de o renaștere din toate punctele de vedere, psihic, fizic, ceea ce îi dă puterea necesară de a lua totul de la capăt.

Horoscop 11 – 17 octombrie 2021, Taur

Nativii zodiei Taur trec printr-o etapă plină de schimbări. Indiferent că este vorba despre schimbarea locului de muncă sau dacă se pune problema de a se muta într-o locuință nouă, perioada următoare stă sub semnul noutăților pe plan profesional, personal.

Este necesar să renunțe la lucrurile care nu le mai folosesc și să facă un pas înainte necesar.

Horoscop 11 – 17 octombrie 2021, Gemeni

Nativii zodiei Gemeni pot lua foc de la orice mic detaliu fără ca acesta să aibă o importanță majoră. Spiritele se pot încinge practic foarte ușor, de aceea sunt sfătuiți să se înarmeze cu calm și
răbdare pentru a evita discuțiile în contradictoriu ce pot duce lejer către conflicte.

Este necesar să-și controleze emoțiile și să-și seteze anumite bariere pentru a încheia într-un mod pașnic acest interval.

Horoscop 11 – 17 octombrie 2021, Rac

Comunicarea este foarte intensă pentru Raci în această perioadă, de aceea ar fi bine ca aceștia să acorde o atenție deosebită mesajelor și semnelor care vin către ei, pentru a nu pierde din vedere
un aspect important.

Ar putea să aibă parte o informație esențială pentru existența lor.

Horoscop 11 – 17 octombrie 2021, Leu

Pentru nativii zodiei Leu se recomandă calm și prudență la începutul acestei săptămâni. Este o perioadă în care efectiv li se cere să dea atenție la neatenție.

Indicat ar fi să vorbească puțin și să-și cântărească bine înainte vorbele, și să își analizeze până la cel mai mic detaliul acțiunile și deciziile pe care vor să le facă, ia. Mici accidente pot fi la tot pasul, deci mai multă grijă.

Horoscop 11 – 17 octombrie 2021, Fecioară

Nativii zodiei Fecioară sunt sfătuiți să schimbe strategia. Dacă ceva nu a funcționat și nu a atins obiectivul dorit, e clar că ceva nu este în regulă.

Prin urmare ar fi indicat ca acești nativi să adopte o altă tactică pentru a-și rezolva problemele și a-și duce țelul la bun sfârșit.

Horoscop 11 – 17 octombrie 2021, Balanță

Un adevăr important este pe cale să iasă la suprafață pentru nativii zodiei Balanță. Aceștia sunt pe cale să descopere o informație esențială, care le poate schimba radical existența.

Ar putea să descopere un lucru ținut secret, care odată ce iese la iveală își va lăsa în mod decisiv amprenta asupra vieții acestora.

Horoscop 11 – 17 octombrie 2021, Scorpion

Nativul Scorpion este extrem de nerăbdător în această săptămână să își vadă cât mai repede dorințele concretizate.

Important este să nu își piardă speranța, să aibă răbdare și să știe faptul că toate aceste lucruri pe care le așteaptă așa de mult vor veni spre ei la momentul potrivit. Nu mai este mult până când visurile lor se vor transforma în realitate.

Horoscop 11 – 17 octombrie 2021, Săgetător

Nativul zodiei Săgetător trece printr-o perioadă de instrospecție, în care simte nevoie să se axeze asupra stării sufletești și să-și rezolve problemele din acest punct de vedere.

Prin urmare, nu este exclus ca de multe ori să se poarte ca și cum ar fi absenți atunci când cineva încearcă să vorbească cu ei sau să le ceară ajutorul. Au nevoie de o pauză pentru a se concentra asupra interiorului lor.

Horoscop 11 – 17 octombrie 2021, Capricorn

Nativii Capricorn sunt îndrumați către liniște și relaxare. Este necesar să elimine anumite gânduri care nu fac decât să le consume din energie și să încerce să se axeze pe partea plină a paharului.
Sigur au parte de lucruri frumoase pe care le scapă din vedere din cauza stresului și a ideilor negative care îi macină.

Horoscop 11 – 17 octombrie 2021, Vărsător

Dragostea plutește în aer pentru nativul zodiei Vărsător. Gândurile acestuia sunt îndreptate spre zona iubirii. Chiar dacă asta poate însemna flirt, aventură sau planuri de viitor.

Ideea este că Vărsătorul caută dragostea și se bucură din plin de tot ce experimentează din acest punct de vedere.

Horoscop 11 – 17 octombrie 2021, Pești

Nativii zodiei Pești sunt norocoșii astrelor în această perioadă. Banii trag la ei, ca și cadourile extraordinare. Un dar deosebit poate să vină din partea unei persoane dragi lor.