Home » Life & Style » Vedete care nu cred în căsătorie. Top 14 staruri care vor să fie libere ca pasările cerului

Vedete care nu cred în căsătorie. Top 14 staruri care vor să fie libere ca pasările cerului

Manolică Anca / 04.12.2020, 13:11

Lumea a evoluat foarte mult, iar independența și dreptul de a alege tot ce e mai bun pentru sine au ajuns să demonteze multe mituri. Inclusiv pe cel care spune că după o vârstă, dacă nu eşti căsătorit, ţi-ai pierdut sensul vieţii, mai ales în cazul femeilor. Sunt multe vedete care declară că nu cred în căsătorie. Iată care sunt credințele lor.

Vedete care nu cred în căsătorie. Mihai Bendeac

Cine a auzit măcar o dată de Mihai Bendeac, este imposibil să nu îi știe și părerea tranșantă despre căsătorie. Ori de câte ori are ocazia, acesta spune cu nonșalanță că nu își dorește să se căsătorească niciodată. Mai mult, acesta are și tatuat pe degetul inelar cuvântul „Never/Niciodată”, ca o întărire parcă a „credinței” sale. Actorul a explicat, printr-un mesaj pe o rețea de socializare, de ce nu este de acord să se căsătorească, stârnind reacții controversate în rândul internauților.

„Încă se mai întâmplă să primesc o invitație la nunta unui cunoscut, habar n-am, la nunta unui prieten sau a unei rude șamd. și vreau să reiterez ceea ce am decis în urmă cu câțiva ani de zile. Vrei să mă inviți la o nuntă, trebuie să-mi dai un contract semnat de tine sau de către persoana cu care te căsătorești cum că nu veți divorța niciodată. De ce spun asta?”

Acesta a venit și cu răspunsul la întrebarea pusă:

„Pentru că dacă s-ar întâmpla acest eveniment și ați divorța la un moment dat, după un an, după doi, după 10, 20, n-are importanță, privind retrospectiv eu aș fi defapt un papițoi care s-a îmbrăca elegant pentru voi și care și-a pierdut o zi din viața lui și a livrat și o sumă de bani în scopul fericirii voastre eterne. Dar de fapt, biserica ar trebui să facă această treabă pentru că se spune că ei reprezintă Divinitatea și te-ai căsătorit, nu? Înseamnă că ai mâncat c**** în fața Divinității dacă ai divorțat. Nu vă mai căsătoriț dăgeaba!”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.

Tudor Chirilă a declarat că urăște nunțile

Tudor Chirilă și actuala sa iubită, Iulia Mîzgan
Tudor Chirilă și actuala sa iubită, Iulia Mîzgan

Tudor Chirilă se află și el pe lista de vedete care nu cred în căsătorie. Este binecunoscută relația de peste șase ani pe care a avut-o cu Andreea Raicu, care a ajuns la final tocmai din acest motiv: el nu a vrut să își pună pirostriile. Dar, de mai bine de șase ani, Tudor Chirilă (45 de ani) are o nouă relație cu Iulia Mîzgan (31 de ani), alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Ei au împreună doi copii.

Tudor Chirilă a făcut o declarație tranșantă despre nuntă, chiar în timpul emisiunii „Vocea României” de la PRO TV, după ce o concurentă a interpretat melodia „Invitat la nunta ta” a trupei The Motans.

„Urăsc nunțile, urăsc fețele de masă, meniurile, tot! Nu mi se pare mișto să stau să le fac pe plac unor sute de invitați. Vreau să mă simt eu bine, e pentru mine și iubita mea, nu mi se pare normal tot acest circ!”, a explicat acesta.

Tania Budi spune că cei mai mulți se căsătoresc pentru că le este teamă de singurătate

Tania Budi are 52 de ani și este una dintre cele mai dorite femei din România. A fost cuplată și curtată mereu de multi bărbați celebri, însă niciunul dintre ei nu a reuşit să o convingă să ajungă în fața altarului. Chiar dacă a fost cerută de mai multe ori şi chiar a spus „Da”. Aceasta a dezvăluit că a avut multe astfel de cereri în căsătorie, dar lucrurile în relație nu au mers aşa cum i-ar fi plăcut.

„Nu am fost niciodată pro-măritiş. Am fugit oarecum de ideea asta pentru că mă uit în jur şi majoritatea cuplurilor care se căsătoresc fac un compromis. Ori le e frică de singurătate, ori vor să intre în rândul lumii, că societatea o cere. Foarte puţini o fac pentru că şi-au găsit jumătatea. Cred că 80% din cupluri fac acest compromis. În ziua de azi, totul a devenit superficial şi totul pleacă de la oameni. Poate şi eu sunt mult mai superficială decât am fost”, a declarat aceasta.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache se iubesc de peste 25 de ani

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au o poveste de dragoste atipică, demnă de telenovele. Atunci când s-au cunoscut, fiecare era implicat într-o căsătorie. Ea a divorțat de fostul soț abia în anul 2002, deși își începuse relația cu cântărețul Adrian Enache încă din anul 1995.

„Nu suntem căsătoriți, suntem logodiți de 10 ani, când am împlinit 15 ani de relație. Anul acesta am împlinit 25 și am făcut o mare petrecere. Nu ne-am gândit să ne căsătorim, însă eu cred că dacă nu a fost atunci, la început, nu știu dacă schimbând regulile jocului cumva nu greșim. Și atunci, dacă greșim, dacă ne e bine așa, de ce să ne căsătorim? Căsătoria cred că e principalul motiv de divorț. Nu vreau să am acest motiv”, a mărturisit Iuliana Marciuc, pentru click.ro.

Vedete care nu cred în căsătorie. Cătălin Botezatu

Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a împlinit vârsta de 53 de ani, însă nu a dorit să niciodată până acum să își unească destinul cu nicio femeie din viața sa. Se pare că designerul este extrem de perfecționist și pretențios atunci când vine vorba de femei. Mai mult, ideea de a avea un singur om alături pentru toată viața nu este în planurile lui.

„N-o să fiu ipocrit. Toată viața mea am fost un bărbat selectiv, am avut în jur numai femei frumoase, bineînțeles că am criteriile mele. Pe lângă frumusețe am căutat inteligență, simț al umorului, spirit aventurier, căci eu sunt genul care călătorește mult. Nu sunt adeptul căsniciei, pentru că nu văd nimic rău în a schimba peisajul din când în când”, a declarat acesta.

Vedete care nu cred în căsătorie. Dan Bitman

Solistul trupei Holograf și Liliana Stefan au format un cuplu mai bine de 20 de ani. Ei au împreună trei copii, dar au declarat de nenumărate ori că oficializarea relației nu se află pe lista priorităților lor. „Liliana a primit inele, dar nu am cerut-o. Nici nu vrea asta. Cred că secretul relației noastre este acela că ea nu a încercat să ma îngrădească”, a declarat Dan Bittman la un moment dat.

Dar iată că anul 2020 pare că a adus incertitudini în cuplu. Conform mai multor zvonuri din presă, aceștia s-ar fi despărțit, Dan Bitman începând o relație cu actrița și cântăreața Monica Odagiu, în vârstă de 24 de ani. Cei doi nu au confirmat sau infirmat aceste zvonuri.

Nici celebrul cuplu Shakira și Pique nu are nevoie de hârtie

Faimoasa cântăreață și jucătorul de fotbal spaniol Gerard Pique sunt împreună de peste 10 ani și nu se grăbesc să își pună pirostriile. Vedeta de 43 de ani a mărturisit într-un interviu, în anul 2014, că nu au nevoie de o hârtie care să le demonstreze cât de închegată este relația lor. „Avem deja ceea ce este esențial (…) suntem împreună, ne iubim, avem un copil. Cred că acele aspecte ale relației noastre sunt deja stabilite iar căsătoria nu le va schimba”, a spus Shakira. Între timp, în viața lor a apărut și cel de-al doilea copi, Sasha, care acum are 5 ani.

Vedete care nu cred în căsătorie. Kylie Minogue

Kylie Minogue
Kylie Minogue

Cântăreaţa australiană a avut relaţii amoroase cu mulţi cântăreţi, modele şi actori. Michael Hutchence, Oliver Martinez sau Andres Velencoso sunt printre cei care au fost în viața celebrei cântărețe. Se pare că niciunul nu a reușit să o convingă să meargă cu el la altar. „Să am copii ar fi încântător, dar căsătoria? Căsătoria este mai jos pe lista mea (de priorităţi, n.r.)“, a declarat Kylie Minogue într-un interviu acordat pentru „Sunday Times Style“.

Matthew Perry

Starul din „Friends” a avut câteva relații serioase cu actrițele Heather Graham, Julia Roberts sau Lauren Graham, dar niciodată nu făcut pasul spre altar. Acesta a mărturisit în 2009, pentru Daily Mail că „Viața s-a schimbat atât de mult în ultimele decenii. Te paște un sentiment în jurul vârstei de 30 de ani, când trebuie să te căsătorești să ai copii și o casă … dar iată-mă, la aproape 40 de ani, și nu am nimic din toate astea. Dar sper că acest lucru se va schimba. Sunt un tip destul de fericit, care caută pe cineva cu care să îmi petrec timpul. Sper că se va întâmpla asta în cele din urmă”.

Recent, actorul în vârstă de 51 de ani a mărturisit că s-a logodit cu iubita lui Molly Hurwitz, care este cu mult mai tânără decât el. Are doar 29 de ani.

Goldie Hawn

Povestea de dragoste pe care o are cu Kurt Russell este cât se poate de romantică şi irezistibilă. Cei doi actori sunt împreună de peste 37 de ani şi se înscriu pe lista de vedete care nu cred în căsătorie. Nu consideră că acest act garantează o fericire și mai mare. „Întrebarea nu este: DE CE NU te căsătoreşti, ci DE CE să te căsătoreşti. Noi ne iubim. Ne certăm aşa cum se ceartă toată lumea. Ne place viaţa noastră împreună”, a declarat Goldie în 2012.

Vedete care nu cred în căsătorie. Diane Keaton

Imensa doamnă a filmului din anii ’70 a avut cuceriri pe măsură: Woody Allen, Warren Beatty sau Al Pacino. Cu toate acestea, ea nu a crezut în căsătorie ca fiind o etichetă pentru fericire. „Nu cred că pentru faptul că nu sunt măritată, viaţa mea e incompletă. Vechiul mit al fetei bătrâne e un gunoi”, a recunoscut actriţa de 74 de ani, în 2001.

Oprah Winfre

Oprah Winfrey
Oprah Winfrey

Cunoscuta vedetă de televiziune are o relaţie cu Stedman Graham de peste 32 de ani și nici că au planuri de căsătorie. Totodată, cei doi au ignorat de fiecare dată zvonurile conform cărora ambii ar fi homosexuali.“Nu sunt o femeie tradiţională şi nu am o viaţă tradiţională, cred că dacă eu şi el ne căsătoream, nu am fi rămas prea mult timp astfel. Îţi pregătesc masa atunci când vreau să îţi pregătesc masa. Nu vreau să fie responsabilitatea mea să îţi pregătesc masa”, a mărturisit chiar aceasta în 2011.

Nici mult râvnitul Leonardo DiCaprio nu crede în căsătorie

Leonardo DiCaprio este foarte fericit! Deși a sedus zeci de frumuseţi seduse de-a lungul anilor, cu niciuna nu a vrut să se „lege”. Însă, să îl fi schimbat, oare, modelul Camilla Morrone (24 de ani), fiica vitregă a actorului Al Pacino? El are o relație de aproximativ doi ani cu aceasta. „Va veni momentul la momentul potrivit. Adevărul este că nu poți prezice căsătoria. Nu o poți planifica. Se va întâmpla când se va întâmpla”, a declarat recent acesta.

Vedete care nu cred în căsătorie. Al Pacino

Deşi a avut multe femei în viața ta, marele actor de 80 de ani se numără printre acele vedete care nu cred în căsătorie din cauza părinţilor. „Tatăl lui l-a părăsit când era foarte tânăr. Nu vrea să aibă o căsnicie eşuată. Şi poate fi un om dificil uneori, e conştient de asta. Ca să afli de ce Al nu s-a căsătorit niciodată e ca şi cum ai decoji o ceapă, strat după strat după strat”, a declarat scriiorul Lawrence Grobel, bunul său prieten, în 1999.