Home » Life & Style » Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie 2021. Principalele previziuni astrale. Șanse mari de câștig pentru această zodie

Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie 2021. Principalele previziuni astrale. Șanse mari de câștig pentru această zodie

Nechifor Ioana / 26.02.2021, 18:12
Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie 2021. Principalele previziuni astrale. Șanse mari de câștig pentru această zodie

Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie 2021. Principalele previziuni astrale, sub marca Urania, au fost realizate pentru următoarea perioadă, cuprinsă între 27 februarie și 5 martie 2021. În acest interval, avem aspect de Lună Plină în Fecioară, respectiv pe 27 februarie, iar pe 4 martie – planeta Marte intră în zodia Gemenilor, având efecte care se vor resimți diferit asupra nativilor zodiacului. Cine are șanse mari de câștig, pentru cine se anunță o perioadă solicitantă la muncă, care sunt caracteristicile esențiale pentru acest interval, puteți descoperi în materialul următor!

Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie 2021, realizat pentru ziarul Libertatea, scoate în evidență principalele aspecte ale acestei perioade. De ce e bine să ne ferim, pe ce plan e bine să mai lucrăm și să exercităm răbdare și bunăvoință, puteți găsi în acest articol!

În acest interval, se remarcă Luna Plină în Fecioară de pe 27 februarie, dar și intrarea planetei Marte în zodia Gemenilor, care are loc pe 4 martie.

Cum vor fi influențate semnele zodiacale, ce efecte majore vor resimți, cu ce se vor confrunta în această săptămână, ce zodie are șanse mari de câștig, dar și cine trece printr-o perioadă solicitantă, puteți afla din preziunile astrale redate mai jos!

Horoscop Urania 27 februarie-5martie 2021
Horoscop Urania

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a intervalului menționat mai sus, nativii Berbec se pot confrunta cu un volum de muncă mai mare. În aceste condiții, mulți dintre ei pot simți nevoia de a evada, de fugi de grijile și problemele zilnice. Unii vor visa cu ochii deschiși. Tot în această perioadă au preocupări de ordin financiar, gândindu-se ce măsuri să ia pentru a-și asigura stabilitatea profesională și financiară.

Planeta Marte intră în zodia Gemenilor, pe 4 martie, unde va rămâne până pe 23 aprilie 2021. Traversează sectorul comunicării și al învățăturii, iar Berbecii vor avea parte de un dinamism puternic. Discuții cu oameni din străinătate, posibile călătorii în interes de muncă.

Horoscop Urania Taur

Contextul de Lună Plină în Fecioară, de pe 27 februarie, se va resimți în cazul nativilor Taur pe plan personal. Respectiv, va scoate în evidență ce trebuie menținut și consolidat într-o relație, ce trebuie păstrat, ce nu trebuie sacrificat.

Intrarea planetei Marte în zodia Gemenilor se va resimți în cazul banilor câștigați prin muncă proprie. Până pe 23 aprilie, atât cât stă Marte în Gemeni, taurii vor avea posibilități să poarte discuții privind salarizarea lor. Nu este exclus ca aceștia să caute soluții pe piața muncii care pot fi mai avantajoase din punct de vedere financiar pentru ei.

Horoscop Urania Gemeni

Posibil ca, în primele zile ale intervalului, nativii Gemeni să se confrunte cu stări de neliniște, nesiguranță, care vizează relațiile parteneriale, pe partea de familie, muncă, statut public. Luna Plină în Fecioară, de pe 27 februarie, scoate la suprafață deficiențele de organizare a vieții domestice, amplificând trăile menționate.

Intrarea planetei Martie în Gemeni, de pe 4 martie până pe 23 aprilie, străbate casa I a personalității acestor nativii, oferindu-le energie, spirit de inițiativă, mobilizare.

Horoscop Urania Rac

Aspectul de Lună Plină în Fecioară, de pe 27 februarie, se resimte asupra activității desfășurate în medii academice, în dezvoltarea și afirmarea profesională. Astfel, nativii Rac sunt preocupați îndeosebi asupra imaginii lor, fiind grijulii cu privire la impresia pe care o pot lăsa în fața unei asistențe. În acest sens, nu este exclus să-și schimbe, editeze ideile tocmai cu scopul de a nu supăra, a nu deranja.

Marte în Gemeni, de pe 4 martie până pe 23 aprilie, traversează casa lucrurilor mai puțin cunoscute, ceea ce la va oferi posibilitatea nativilor să se apropie de un adevăr, să ajungă la o explicație privind o situație, la o conluzie coerentă.

Horoscop Urania Leu

Pe 27 februarie, Luna Plină în Fecioară își lasă amprenta în cazul nativilor Leu asupra banilor câștigați prin muncă proprie. Poate să fie vorba ca acești nativi să aibă aceleași venituri în continuare sau chiar mai mari. Bani în plus, care pot solicita un anumit efort depus sau un timp mai mare alocat pentru muncă. Este necesară o decizie în acest sens.

Pe 4 martie, planeta Martie intră în zodia Gemenilor, până pe 23 aprilie, străbătând sectorul relațiilor de prietenie, oferindu-le susținere acestora nativi. Cu toate acestea, leii trebuie să aibă mare grijă asupra cuvintelor folosite, căci o vorbă aruncată aiurea i-ar putea deranja prietenii, riscând să ajungă chiar la ceartă.

Horoscop Urania Fecioară

Începutul acestei perioade îi găsește pe nativii Fecioară cu preocupări asupra planului lor de viață. Ei analizează în ce stadiu a ajuns viața lor, ce limite au, încercând să determine care este cheia succesului.

Intrarea planetei Martie în zodia Gemenilor, pe 4 martie, care ține până pe 23 aprilie, se resimte în cazul asupra acestor nativi pe planul carierei, lansându-le provocări profesionale la tot pasul. Ideea este de mobilizare a nativilor Fecioară.

Horoscop Urania Balanță

Aspectul de Lună Plină în Fecioară, de pe 27 februarie, se resimte în cazul nativilor Balanță la nivel interior. Acești pot avea trăiri, gânduri, idei, pe care nu le-au mai abordat și care acum se resimt puternic. Principala lor preocupare se manifestă la nivel psihic, detașându-se de problemele vieții cotidiene. Vor reuși astfel să se bucure de o uriașă stare de bine prin eliminarea factorilor de stres.

Marte în Gemeni, de pe 4 martie până pe 23 aprilie, vizează sectorul gândurilor înalte și al conștiinței, dându-le acestora dorința de cunoaștere, de a afla cât mai multe informații într-un anumit domeniu de activitate. Poate să fie vorba de cursuri, schimb de experiență.

Horoscop Urania Scorpion

Primele zile ale acestei perioade se concentrează asupra modului în care nativii Scorpion gestionează relațiile, în principale cu persoanele nou intrate în cercul lor de apropiați. Ideea este de a identifica sentimentele care stau la baza acestei legături. Posibil să nu se realizeze o apropiere sufletească tocmai prin prisma intereselor care îi reunesc din punct de vedere social (instituție, inițiativă, organizație).

Intrarea planetei Marte în zodia Gemenilor, pe 4 martie, care va ținee până pe 23 aprilie, se resimte în cazul lor asupra avantajelor materiale obținute prin intervenția cuiva. În acest sens, nativii Scorpion ar putea să poarte discuții cu privire la o sumă de bani, să negocieze sau să i se încredințeze un bun.

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a perioadei, nativii Săgetător pot fi chemați să ia o decizie în ceea ce privește profesia lor sau sa organizeze, să îndrume o activitate importantă socio-profesională. Luna Plină în Fecioară, de pe 27 februarie, va crea responsabilități clare în ceea ce-l privește pe nativul Săgetător.

Marte în Gemeni, de pe 4 martie până pe 23 aprilie, străbate sectorul relațiilor parteneriale, lucru care își va lăsa amprenta asupra săgetătorilor printr-un șir lung de provocări verbale.

Horoscop Urania Capricorn

Luna Plină în Fecioară, de pe 27 februarie, străbate sectorul informațiilor curente, ceea ce poate să îi facă pe cei din zodia Capricorn să reacționeze emoțional exagerat.

Marte intră pe 4 martie în zodia Gemenilor, iar până pe 23 aprilie traversează sectorul sănătății și al relațiilor de muncă. Posibil ca acești nativi să se confrunte cu un factor de risc la nivelul plămânilor și al aparatului respirator, la nivelul scheletului osos, a nervilor ce țin de activitatea brațelor și a mâinilor. Posibile discuții în contradictoriu la locul de muncă, tensiuni.

Horoscop Urania Vărsător

Miză materială puternică pentru nativii Vărsător! Aspectul de Lună Plină în Februarie, de pe 27 februarie, le oferă ocazia acestora de a pune punct unui litigiu, de a pune capăt disputelor în beneficiul ambelor părți.

Intrarea planetei Marie în zodia Gemenilor, care are loc pe 4 martie și ține până pe 23 aprilie, se resimte în cazul nativilor Vărsător asupra vieții sentimentale și al creativității. Nativii vor simți dorința de a trăi din plin, de ieși din banalitate, printr-un stil sincer, care poate să nu fie pe placul tuturor.

Horoscop Urania Pești

Luna Plină în Fecioară, de pe 27 februarie, îi influențează pe nativii zodiei Pești pe sectorul I al personalității lor, marcând un moment important pentru evoluția lor. Ei vor fi nevoiți să accepte un adevăr. Să ia o decizie, poate să fie vorba de o împăcare sau o despărțire. Ideea este că vor fi nevoiți să schimbe radical datele problemei.

Marte intră pe 4 martie în zodia Gemenilor, unde va rămâme până pe 23 aprilie, ceea ce se va resimți în cazul lor asupra relațiilor cu familia. Posibile certuri, discuții în contradictoriu cu membrii familiei pe chestiuni minore.